Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
¿Ti mit csináltok, ha ölelkeznétek valakivel, de nincs kivel? Ha magányosak vagytok? (๑•﹏•;
Figyelt kérdés
⊂(・﹏・⊂)
Így éjjelente elég magányos vagyok, és szívesen ölelkeznék valakivel, de nincs kivel. (Király, most leírtam a kérdést kijelentő módban xD😂😅)
18/f
2021. aug. 13. 00:56
11/19 anonim válasza:
Csak f.szképeket küld...
Amúgy öleld a takarót párnát és képzeld azt hogy egy 15 éves lány van ott és fogod a seggét rakhatsz be japán nyögös asmr t is
12/19 A kérdező kommentje:
Tesóm, egy isten vagy😂😂
2021. aug. 13. 01:35
13/19 anonim válasza:
Amúgy amit a 11. írt az nem hülyeség akármennyire is annak tűnik xd Én szoktam roleplay asmrokra elaludni..tegnap pont valami vámpír herceg mentett meg🤔 Oké ez így leírva szörnyű de eskü jó.
14/19 A kérdező kommentje:
Tudom, én is szeretem az asmrokat ^^'
2021. aug. 13. 01:41
15/19 anonim válasza:
Azért a takaró meg a csaj közt van különbség xd
17/19 anonim válasza:
De magyarul nincs olyan asmr :< na jó van egy de az már túl erotikus XD
18/19 anonim válasza:
Asmr ugyan már.. kapcsoljatok be valami hentait aztán jó éjt. Ott még a nyelv se fontos :D
19/19 anonim válasza:
Megszoktam, hogy nem is lesz és idővel már nem is fáj. Elmúlt. 🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!