Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszik egy lány, de ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de ha elhívom randira elveszthetem a legjibb barátom. Mit tegyek? (17/F)

Figyelt kérdés
Tudom elég gáz dolog erről idegeneket kérdezni, de úgy érzem nagyon szükségem van valamilyen tanácsra. Szóval van egy nagyon közeli barátom (16/L) akit ismerek egészen általános iskolás korom óta. Még mielőtt közel kerültünk volna egymáshoz úgy 8. osztály körül ő többször is szerelmet vallott nekem, én pedig mindegyik alkalommal elutasítottam, mert ugyan nagyon kedveltem nem viszonoztam az érzést. Lényeg a lényeg más gimnáziumokba kerültünk, de rendesen tartottuk a kapcsolatot, hetente többször találkoztunk, átmentem hozzá stb. Eljutottunk arra a pontra hogy mindent elmondok neki, és mindent tud rólam, úgy éreztem és érzem most is hogy vele önmagam lehetek. A karantén alatt ő volt az egyetlen barátom aki ott volt nekem, és minden hétvégén átmentem hozzá, vagy ő hozzám. Ahogy ment az idő testileg is közeledni kezdünk egymáshoz (egy ponton elkerülhetetlen volt, tudva hogy bevallottan vonzódunk egymáshoz a szó testi értelmében). Nyilván nem megyek bele itt a részletekbe de lényeg a lényeg hogy vele voltak az első ilyen fajta élményeim. Természetesen mialatt ez folyt én többszörösen elmondtam neki mit érzek, hogy továbbra sem vagyok szerelmes belé. Igazából ez is az egyik kérdésem. Én még soha nem voltam szerelmes, de mindehol azt hallani, hogy amikor az ember szerelmes akkor mindig az illetőre gondol és minden idejét vele akarja tölteni, és egyfajta "forróságot" érez magában. Egészen biztos benne hogy szerelmes. Ezek igazak? Én ezek közül egyiket sem érzem. Ha megcsókolom, nem érzek semmilyen tüzet vagy lángot, pedig úgy érzem mind ezek után már kéne. Mindemellett jólérzem magam vele, biztonságban vagyok mellette, és mint mondtam, önmagam lehetek. És amúgy nagyon sok nehéz időszakomon segített keresztül, őszintén sokkal tartozom neki. Na de jött egy másik lány, aki egy új osztálytársam, azaz ismerem lassan 2 éve. A gimis baráti társaságomban van és amikor meglátom elvisz egy érzés amit nem teljesen tudok megmagyarázni. Egészen pontosan felgyorsul a szívverésem, összeszorul a tüdőm, zavarban leszek, alig tudok beszélni, a gyomromban egy furcsa görcsös fájdalom van. Egy jó napon ha látom zavarba hoz és összezavar, míg egy rossz napon a szimpla látványa felvidít. A lány vicces, kedves, hihetetlen jó eszű, (és egyébkén gyönyörű szép). És merem feltételezni hogy érdeklődik is bennem. Sőt, az utóbbi időben furcsa módon elkezdett az álmaimban is megjelenni (mindben mint a barátnőm). Én persze nem flörtöltem vele vagy mozdultam az irányába, csak barátként kezeltem mint bárki mást, mivel morális szempontból nem tartom helyesnek hogy egy srác így érez egy lány iránt miközben az említett kapcsolatban van egy másikkal... Szóval így áll a helyzet. Egy lány aki szerelmes belém, és a szó minden értelmében közel van hozzám, és egy máik akibe akár igazából szerelmes lehetnék. Viszont ha az utóbbi lányt elhívom egy kávéra vagy hasonló, akkor a kapcsolatom vissza kell alakítanom egyszerű barátságra a másikkal (vagy akár teljesen elveszíthetem a legjobb barátomat, bár megígértük egymásnak hogy ez soha nem fog megtörténni), amit nagyon nehezen tennék mivel a jelenlegi helyzetemben őszintén boldog vagyok vele, csak éppen nem vagyok belé szerelmes. Mit kéne tennem? Esetleg voltatok hasonló helyzetben? Hogyan alakult?

2021. aug. 2. 02:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem hivd el a lanyt 1 kavera a masik lany tudta nelkul es ha jol erzed magad a lannyal akkor mondd el a masik lanynak hogy lehet jobb lenne ha nem lenne tobb kettotok kozott baratsagnal lehet hogy ez igy kicsit bunkosag de ne veszitsd el feleslegesen a legjobb baratodat
2021. aug. 2. 07:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd békén az állítólagos legjobb barátodat. Hagyj magadnak időt, hogy felfogd az érzéseid iránta. Az 1-es lány nyilvánvalóan szeret téged, te pedig kihasználod. Igen szentség lenne ez a dolog tőled.

17L

2021. aug. 2. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem kicsit volt felelőtlenség tőled csókolózni, meg lefeküdni egy olyan lánnyal, akiről nagyon jól tudod, hogy szerelmes beléd, de te nem vagy az belé...
2021. aug. 2. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:
*szentség helyett szemétséget akartam írni
2021. aug. 2. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy levettem abból amit írtál, Te most tulajdonképpen ilyen barátság extrákkal kapcsolatban vagy a lány barátoddal..Mint az előttem lévő is írta, nem kellett volna ebbe belemenni, ha az elejétől fogva tudtad, hogy fülig szerelmes beléd, mert most vagy megbántod és elvesztesz egy jó barátot, aki jóban-rosszban melletted állt, vagy továbbra is barátok maradtok, de a kapcsolatotok már soha nem lesz ugyanolyan. A döntés rajtad áll, Te neked kell tudni, hogy mi a legjobb számodra. De nekem nagyon úgy jön le, hogy Te magad sem tudod mit akarsz. Ha nem érzel semmi iránta, szerintem az lesz a legjobb, ha mihamarabb ennek véget vetsz, ne azt nézd, hogy Te “a jelenlegi helyzetedben őszintén bolog vagy vele” hanem azt, hogy ha ez tovább folytatódik, nagyon megfogod Őt bántani és ez eléggé önző is tőled. Ő valószínűleg örül, hogy a közeledben lehet és reménykedik abban, hogy ebből majd lesz valami, de Te egyértelműen csak egy nagyon közeli barátként tekintesz rá. Szerintem ülj le vele és őszintén mondd el, hogy érzel, remélhetőleg megfogja érteni (bár biztosan fájni fog neki). A másik lányról pedig csak annyit, hogy addig ne hívdd el randira amíg ezt el nem intézted a lány barátoddal, a háta mögött semmiképpen se csináld !
2021. aug. 2. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!