Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én úgy gondolom, hogy 1,5 év...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én úgy gondolom, hogy 1,5 év alatt sikerült leépűlnöm annyira, hogy már nem nézek ki jól vagy talán még csúnya is vagyok ez szerintetek is igaz lányok?

Figyelt kérdés

Ugye mint tudjuk most majdnem 1,5 évig levoltunk korlátozva! Ebben az időszakban pl lányokkal sem tudtam úgy ismerkedni. Mivel nem volt erre sok lehetőségem. Interneten meg hiába próbáltam. A alja, buszkeseguk miatt hiába volt karantén és korlátozás nem nagyon írtak vissza. Ha mégis akkor sem lett belőle sosem még randi sem. Akármilyen jól vagy rosszul csináltam. A lényeg, hogy most pénteken el mentem bulizni és csoda ha 1-2 lány volt aki nézett engem! Bezzeg régen nem, hogy néztek egy jó páran hanem volt amikor oda is jöttek. Persze olyan 2 éve már az megy, hogy én megyek oda. De pl előtte meg amikor éppen nem akartam oda menni senkihez. Most leírom az öszintét. A karantén időszak nagyon megviselt, főleg a 2-3. Hullám! Sok időt kellett erre elvesztegettni feleslegesen. Érzelmileg vissza felé fejlődtem. De még talán gondolkodásban is, de ez nekem jó is lenne ameddig nem fordítják ezt ellenem vagy nem akarnak arra "motiválni",hogy engedjem el ezt a dolgot és viselkedjek olyan komolyan mint ahogyan akkor tettem volna. Ha ez a karanténosdi nem történik meg. De ezt nem fogom tudni elengedni. Ha valaki megprobal rá beszélni. Akkor csak még jobban kihuzza belőlem az illető a gyufát. Így legalább tovább leszek tini. Bár sajnos télen megint behozzák ezt. A lényeg, hogy azóta sokat öregedtem. De azt szerettem volna ha a kűlsömön egyáltalán nem fog ez látszani. De ezekszerint talán mégis? Lehet, hogy 22-23 évesen már úgy fogok kinézni mint a legtöbben 30 évesen. És ráadásul még csak nem is leszek jóképű?! Lehet úgy fogok kinézni mint az egyik ahogyan az egyik haverom is kinézett akkoriban 3 évvel ezelőtt. Oké, hogy azóta is kB ugyanúgy néz ki. De akkor inkább 40+ évesen nézek ki úgy mint egy fax :D! Nem már most ilyen fiatalon amikor szükségem van a külsőmre. Szerintem ha depressziós is voltam. Akkor is annyira azért csak nem, hogy ennyivel rosszabbul nézek ki. Viszont az önbizalmam sokat romlott. És szerintem már emberileg sem vagyok olyan jó. Már néha azt fontolgattom magamban, hogy én nem érdemlem meg olyan lányt amilyet akarok. De gyakorlatilag senkit, aki jól is állna hozzám. Mivel ahoz nekem ezek után nagyon normális és megértő lányra lenne szükségem, hogy normálisan tudjak hozzá állni én is a kapcsolathoz. Egy olyan ember akivel a sosem kéne össze vesznünk a büszkeségünk miatt. És aki mellett a saját életemet teljesen úgy elhetem ahogyan akarom. Persze nem arról beszélek, hogy nem találkoznék vele annyiszor vagy, hogy drogoznék mellette. Mert ezeket nyilván megérteném. Mert ezek tényleg komoly dolgok. Csak sajnos sokan nem csak az ilyenbe kötnek bele! Na meg akivel együttesen is lehetne akármit csinálni. Néha bolondos dolgokat is, de azokat is úgy, hogy teljesen legyen kedve hozzá az adott lánynak. De sajnos az olyan lányok akik ténylegesen is megtudják ezeket adni nagyon ritkák. Viszont én nem szeretnék olyan lányt magam mellé aki nem, hogy boldogságot nem okozna. Hanem még jobban lehúzna! És én olyan vagyok, hogy nagyon nehezen is tudok megbízni úgy alapból az emberekben de a lanyokban főleg. Mert sokat csalódtam bennük.

Azt megmondom egyébként, hogy szerintem is 16-17 évesen voltam mondjuk a leghelyesebb. De most szerintem nem kicsit épültem le. Aki kíváncsi rám küldök 2 képet arról ahogyan most kinézek. Illetve arról ahogyan kinéztem 3 éve. Meg ahogyan tavaly vagy azelőtt. Bár ezek lehet, hogy nem annyira előnyös képek, azonban megprobalok keresni jobbat. A mostani képeimet jobb ruhákban, jobb fejet vágok. De nem vagyok közel sem olyan helyes.

19/F

2021. júl. 11. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

lehet csak mashogy latod magad kozbe meg nincs igazad

csaladtagjaid megkerdezted errol?

amugy kuldhetsz kepet, erdekelne miert gondolod ezt

2021. júl. 11. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
covid háj
2021. júl. 11. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem is érdekelnének a képek.

Kérdezz meg régi ismerősöket :)

2021. júl. 11. 19:18
 4/6 anonim ***** válasza:
79%

En aterzem a dolgokat.

22 eves srac vagyok.

16-19 eves koromban nagyon sikeres voltam a nok koreben,rengeteg kavarasom,kalandom es baratnom volt.

Utana lett egy komolyabb baratnom,akivel 1,5 evig voltunk egyutt,de szakitottunk.

Aztan jott a covid es azota teljesen ki lettem cserelve..

Massal ellentetben en nem hiztam meg a covid idejen (hisz folyamatosan sportoltam es egeszsegesen taplalkoztam),de megis sokkal rondabbnak es benabbnak erzem magam,mint fiatalkoromban es a noknel is kevesebb lett az onbizalmam. Neha ugy erzem,hogy egyedul fogok megoregedni,mikozben fiatalon volt,hogy egyszerre tobb csajjal is kavartam..(tudom a karma visszaadta)

2021. júl. 11. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelnének a képek🤔
2021. júl. 11. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Engem is érdekelnek a képek aztán hátha tudok privátban segíteni. 21/l
2021. júl. 11. 21:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!