Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbizalomhiányosan még tetszhe...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányosan még tetszhetek valakinek?

Figyelt kérdés

Eléggé önbizalomhiányos vagyok és sok mindent nem szeretek magamban. Van így esélyem bárkinél, vagy ez nagyon visszataszító?

(persze dolgozom azon, hogy ez változzon)

2021. júl. 7. 04:21
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Háát

Valakinek lehet bejön, de ha tényleg dolgozol azon hogy megváltozz e téren egy kicsit is, símán összejöhet egy párkapcsolat! 😎

2021. júl. 7. 06:48
 2/7 anonim ***** válasza:
61%
Persze! Minden kiegyensúlyozott ember szeretne maga mellé egy önbizalomhiányos, siránkozó semmirekellőt, hátha sokat dob az addigi sínen lévő életén!
2021. júl. 7. 08:31
 3/7 Salilala ***** válasza:
100%
Hát, tetszhetsz, de ez egy idő után elmúlhat, ha nem kezdesz el vele járni, mert félsz
2021. júl. 8. 12:10
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
A fizikai tulajdonságaid jellemzően nem azon múlnak, hogy mennyi önbizalmad van, hacsak nem hordasz emiatt nagyon előnytelen ruhákat, frizurát stb... Egyébként mi a bajod magaddal, mi az önbizalomhiány oka?
2021. júl. 9. 10:51
 5/7 Senior Séf ***** válasza:
79%
És miképpen dolgozol azon, hogy ez változzon?
2021. júl. 10. 16:20
 6/7 anonim válasza:
100%

Attól még ha önbizalomhiányos vagy (kicsit én is az vagyok egyébként) lehet kapcsolatod

Nekem az a tapasztalatom, hogy nem kell egyből ezzel nyitni, nyílván egy idő után úgyis fogja látni rajtad a másik, de ha pl neten beszélgettek először kicsit előnyben vagy mert jobban össze tudod szedni amit mondani szeretnél és mire találkoztok határozottabban fogsz beszélni és viselkedni is

Ha szimpatikusok vagytok egymásnak akkor bókolni is fogtok a másiknak, amitől szintén megnő kicsit az önbizalmad, amikor összejöttetek pedig végképp

Viszont ha önmagadért szeretnél megváltozni, akkor előbb azt a célodat/céljaidat érd el, és utána “keress” valakit

A szingli életnek is vannak előnyei egyébként, meg kell ilyenkor tanulni azt, hogy egyedül is tudsz boldog lenni, és amint ez megvan jöhet valaki akivel szeretitek egymást

Mert ha nem tudod meg kapcsolat előtt miket szeretsz, mikor vagy boldog, és egyáltalán ki is vagy te, milyen ember, milyen tulajdonságokkal rendelkezel amire büszke is vagy akkor sajnos nem biztos, hogy ezeket megtudod amikor együtt vagy valakivel, hiszen olyankor leginkább (főleg az elején) a másikra koncentrálunk, hogy minél jobban megismerjük

Remélem valamennyire tudtam segíteni😇

20/L

2021. júl. 11. 02:38
 7/7 anonim ***** válasza:
22%

Itt páran nem fogják fel azt az egyszerű dolgot, hogy akkor fog az ember tetszeni valakinek, ha van szexuális vonzereje.

Ez meglehet önbizalomhiánnyal, előnytelenebb külsővel is, és lehet az ember akkor is teljesen láthatatlan a másik nem számára, ha testileg, illetve lelkileg is rendben van.

Az önbizalomhiányon jó, ha dolgozol, de 100% önbizalmad úgyis csak akkor lesz, ha azt érzed, hogy kellesz valakinek, szeret valaki, aki nem az anyád.

Ha nincs benned kellő férfiasság/nőiesség, akkor meg úgysem lesz párod.

F

2021. júl. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!