Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érzem magam szerethetőnek de nincs önbizalomhiányom?
Gondolom azt érzed, hogy neked akkor lehet csak valakid ha tökéletes vagy, mindig boldog, egészséges stb.
Azért találsz nehezen valakit magad mellé, mert azt hiszed hogy ő ezeket nem tolerálná. Viszont ha élőben valakivel megtudnád beszélni ezeket a dolgokat, rájönnél hogy másnak is sok problémája van, és nem csak te vagy "teher" lehet megváltás lennél valaki számára csak nem tudod, mert nem is adsz magadnak esélyt.
Ez egy nehéz téma mert én is hasonló helyzetben vagyok, én ezeket érzem ezért nincs most kapcsolatom.
Az a baj, hogy már a másik helyett eldöntötted, hogy nem akarja viselni a veled járó "terhet".
Mindenkinek van terhe, de ahhoz egyszerűen nincs jogod, hogy kijelentsd "xy ezzel nem akar foglalkozni." Nem vagy xy, hogy tudd akarja-e ezeket veled együtt. Lehet csak te hiszel valamit nagyon elviselhetetlennek, de xy meg simán belemenne, nem tekintené problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!