Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-10 mennyire vagyok szerencsétlen, ha 17 évesen kőkemény 7 órát töltöttem kapcsolatban egész életemben?
Szakadtam picit a nevetéstől.
Ezt hogy kell elképzelni?
Reggel megbeszéled Juliskával hogy "járunk? Szeretlek - igen!", és aztán délutánra már kaptál tőle egy levelet, hogy "ne haragudj, de elsiettük, visszaszívom!"?
Am meg 17 vagy. Nekem 19 évesen lett először. Az se jobb ha csaj vagy és mindenki csak dugásra használ, és 10 partnered volt 17 évesen de nem tudtad meg sose mi az az igazi szeretet.
1-es válaszoló:
Ez úgy nézett ki, hogy egy este szerelmet vallottam neki és megírtam, hogyha ennyire bírjuk egymást mindketten, akkor miért nem lesz ebből valami komolyabb. Azt mondta, hogy időt kér ezt eldönteni, majd másnap reggel kilenckor rámírt, hogy együtt akar lenni velem mennyire szeret sose hagyjuk el egymást meg ilyenek. Ezt viszonoztam is, majd egyszercsak délután négykor benyögi mindenféle ok nélkúl, hogy ez egy elhamarkodott döntés volt, vége mindennek.
3-as válaszoló: fiú vagyok
"Nekem eddig 0 óra szerintem nyertél"
Ti most versenyeztek? Milyen szoros mérkőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!