Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, szerintetek baj, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek baj, ha duciként nem igyekszem fogyózni?

Figyelt kérdés

157 cm és 64 kiló vagyok, híztam kicsit az elmúlt hónapokban. Most elkezdtem mozogni többet, meg figyelek az étkezésre, de egyelőre nem szeretnék fogyni, hanem ezt a súlyt tartani (max 1-2 kiló mínusz). Tetszik, hogy teltebb lettem, és másképp állnak rajtam a ruháim.

Szerintetek baj, ha nem akarok mindenképpen vékony lenni?

19/L

2021. jún. 16. 14:20
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj. Magadnak kell tetszeni.
2021. jún. 16. 14:36
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Nem; és szerintem 64 kiló a te magasságodhoz nem duci. Van egy kis plusz, de még messze vagy attól hogy kövér legyél. (Persze nekem egy határozottan telt, kövér nővel sem volna bajom.)

29/F

2021. jún. 16. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te dolgod. Sok fiúnak tetszik is ez, úgyhogy amiatt se kell aggódj, hogy emiatt egyedül maradsz.
2021. jún. 16. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintetek baj, ha nem akarok mindenképpen vékony lenni?"

Azt csinálsz amit akarsz magaddal. Max. nem fog összejönni veled az, aki neked tetszik. Te tudod a következményeit annak h milyen testalkatot tartasz meg.

2021. jún. 16. 17:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Szexi lehetsz.
2021. jún. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!