Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel tudnám azt kompenzálni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel tudnám azt kompenzálni a csajozásban,hogy nem vagyok helyes?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy itt számít a jó humor érzék,minimális műveltség, erős kiállás

Tisztálkodás,stílusos öltözködés stb

De ezzek alapnak számítanak nem?

És több tucatnyi fiú ilyen akikre,ezzek a dolgok igazak most kérdem én miért pont engem,választanának?

Szóval ezért kérdezem mivel tudnám kompenzálni

Ha egy lány a pénzem miatt van velem együt ő nem is igazan szerett

Szóval fiúk ne gyeretek ezzel,hogy legyen sok pénzem és akor lesz nőm

17 éves vagyok és nincsen annyi pénzem

Most varjak 10 évet mire lesz elegendő pénzem és egzisztenciám,hogy tudjam finanszírozni a "szerelmem" élet

Ez csak feltételezés a gondolkodási módom nem ilyen.

Persze felnőt korban a nők igénylik azt,hogy egy normális környezetben lehesen családot alapítani de ezzel nincsen semmi baj.

Nagyon eltértem a tárgytól tudom de gondoltam le írom,hogy mi a véleményem erről

#fiú #lány #Csajozas,stílus #Párkapcsolat,sex #Pénz,megcsalás,érdek #Család alapítás,szerelem
2021. jún. 13. 23:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Most, mindenképp arra koncentralj, h olyan szakot talalj, ami majd kesobb jól jovedelmez
2021. jún. 15. 05:49
 12/14 A kérdező kommentje:

Ez igaz de szeretnék egy barátnőt.És ez hülyeség,hogy fiatal vagyok és ne a csajozáson járón az eszem!

17 éves vagyok,mi máson járón az eszem?Oke tanulok és pár év mierre leteszem a szakmám de úgy megtapasztalanabb leszek benne...

és hidd el jó vagyok a szakmámból

2021. jún. 15. 12:07
 13/14 anonim ***** válasza:
27%
AZ #5-ös höz még annyit,hogy a kinézet alapján döntik el a csajok,hogy te veled mit szeretnének,nagyon ritka,hogy ez változik
2021. jún. 15. 12:41
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Tanulj meg helyesen írni,hidd el,mindenkinek jobb lesz!
2021. júl. 23. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!