Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lányoknál csak jóképű fiúknak van esélye?
is, ha "ronda" , és ezek mellé, nem beszélsz 20 lánnyal, nem vagyok társasági ember, nem sportolsz és sorolhatnám
akkor akármilyen lehet a belsőd, vagy megunják vagy barátzóna lesz, tapasztalatból mondom, az a csaj is ilyen akit a legnormálisabbnak gondolsz és folyton azt mondogatja hogy neki nem számít, de számít:/
Nem igaz.
Fontos hogy társasági ember legyél(életed legyen),sportolj,legyél igényes magadra.
Ezt írtam, hogy "is".
Magyarul egy hiányosságod van, és ba*hatod.
A jányoknak az őszinteséggel van baj, mindenki azt mondja hogy belső :DD vicc
de azért a magasság hang izmok
pénz
sikerek
hmm
7-es vagyok
Onnan tudom hogy változtattam, és most már azok keresnek akik offoltak xD
7-es
Nem tudom itt inkább az önbizalom a lényeg meg legyél társasági ember és sportos, ha ezek megvannak lehetsz te csóró is a szép fiatal lányoknak akkor is befogsz jönni.
Hát van egy haverom akinek a havi keresete nettó 140 ezer, de üzletel ügyeskedik és ezt kiegésziti még 100 ezerrel, mégis van barátnője és rengeteg csajjal volt már dolga, mindenfélével minden korosztályból, mindenféle külsővel. A titka az hogy nagyon jó társaság jól érzi magát az ember vele, jó humorérzéke is van stb. Nem kesereg hogy szegény, éli a kevésből is az életét vannak tervei stb. Nagyon ad a külsejére olyan értelemben hogy edz sportol stb.
Rá nem lehet mondani hogy van pénze, de óriási a kapcsolati tőkéje és ezért nyerő
Tini párkapcsolatok ember, ott jobban meglátszik...
Pl suliban
Ha rendbe rakod magad és adod a faszagyereket akkor oké, meghúzod az arra alkalmas személyeket egy buliban...
De én más helyzetekre gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!