Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyes lányoknál csak jóképű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes lányoknál csak jóképű fiúknak van esélye?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 16:02
1 2 3
 21/24 kokomfitty ***** válasza:

Dicaprio nmargójára:

A celebek többségénél ha a metrólépcsőn megbökne a barátnőd, hogy nézd már ott meg xy megy fölfelé az lenne a válasz, hogy ne hülyéskedj már...., ez lenne az a pasi/nő?

2021. jan. 17. 19:29
 22/24 De La Cruse ***** válasza:
29%

Minden lánynak az apja típusjelei tetszenek a legjobban.

Kopaszodó, szemüveges okostojás apukával a szemüveges okostojás kinézetűek fognak bejönni.

Sportolós apukáknál az izmos fiúk az előny élvezők.

Önkínzó, mindig túlhajszolt apuka képpel rendelkező lányok mindenkit meggyűlölnek és semmirekellőnek fognak látni akinek 30 éves korára még nem volt legalább egy infarktusa. Ők mindig osztják a többieket, hogy sosem érsz az apám nyomába.

Bulizós, táncolgatós és sokat beszélgetős apukáknak dizsike lányuk van őket a sztáros srácok vonzzák.

Kopasz kigyúrt buldózerek a széles, 150 kilós pasik vonzzák.

Ezek között azért vannak átfedések, nem mentes kevés számú kivételtől de a kivétel próbára teszi a szabályt, csak a próba nem mindig sikerül.

Aki be akar vágódni a csajnál az utánozza öltözködésben, és beszédben, és ízlésben és szeretetben az lány apját.

Nem majmolással de az apu elhivatottság tudata, vidám vagy bunkó természete közel áll a választott a lányhoz.

2021. jan. 21. 15:28
 23/24 anonim ***** válasza:
41%
Amit az utolsó írt az nagyon furcsán hangzik elsőre, de most hogy végigolvastam tényleg felismerem ezt magamon is. Az én apukám nagyon sportos, egészségesen étkezik meg minden, viszont pl a digitális dolgokhoz kicsit se ért, nincs facebookja meg ilyesmi. És azt vettem észre hogy a fiúkban is a hasonló tulajdonságúak vonzzanak,tudat alatt
2021. jan. 22. 10:00
 24/24 anonim válasza:

Sztem egy normális nőnél a minimum igény hogy a másik legyen jó társaság, legyenek céljai, ahogy az előttem lévők is írták ne keseregjen, legyen életképes (senkinek nem kell egy olyan ember aki hosszútávon képtelen a saját lábán létezni az életbe) plusz azért legyen igénye maga felé hogy ápolt legyen.

De ez csak az én véleményem. Ne szedjetek szét érte.

L/26

2021. jan. 29. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!