Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes lányoknál csak jóképű fiúknak van esélye?
Te most a 25+ ös korosztályra gondolsz?
Nyilván ott fontos a pénz mert a családhoz amit már sokan akkor elkezdenek tervezni hatalmas mennyiségű örült vagyonok pénzek kellenek ha legjobbat akarja a jövöbeli gyereknek
Tini korosztályban szerintem abszolút nem a pénz számít.
Amilyen elvárások vannak még egy minimálbéres is tudja teljesíteni.
Lehet hogy már 20+ felett több kell passz
Én lány vagyok, és igaz amit írtatok, én bevallom, egyáltalán nem CSAK a belső számít. Sőt, le lehet nézni, de szinte fele-fele(külső és belső). Persze fontos, hogy lelkileg is összeilljünk,tudjunk miről beszélgetni,megértsük egymást. De azért egy kapcsolatban ugyanúgy fontosak a testi dolgok, érintések is.
Viszont! Ez a külső-dolog egyáltalán nem azt jelenti, hogy kigyúrt test meg pénz(amúgy is még csak 16 vagyok,a szüleimmel élek). Hanem hogy az adott lány vonzódjon az illetőhöz.
Nekem pl mindig mások-teljesen átlagos srácok tetszettek meg, kezdtem el vonzódni hozzájuk.
Szóval ez is fontos ugyanúgy, de annyiban,hogy legyél ápolt, egészséges, pozitív-kisugárzású és akkor nem hiszem,hogy gond lenne a külsőddel:)
Igen
Azonban fontos megjegyezni hogy a jokepuseg az szubjektív fogalom
Például amikor mondom hogy George Clooney az jóképű akkor minden nő azt mondja hogy nem az esetük.Persze szerintem alszenteskedesbol mondják de mindegy... A lényeg az hogy minden nőnek más az ízlése,vannak olyanok is akiknek a rondak jönnek be,de persze számukra ezek a férfiak nem rondak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!