Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyes lányoknál csak jóképű...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes lányoknál csak jóképű fiúknak van esélye?

Figyelt kérdés
2021. jan. 15. 16:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21%

Te most a 25+ ös korosztályra gondolsz?

Nyilván ott fontos a pénz mert a családhoz amit már sokan akkor elkezdenek tervezni hatalmas mennyiségű örült vagyonok pénzek kellenek ha legjobbat akarja a jövöbeli gyereknek

2021. jan. 15. 17:24
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Neeem, de nem is 13-14 évesekre gondolok...
2021. jan. 15. 17:26
 13/24 anonim ***** válasza:
80%

Tini korosztályban szerintem abszolút nem a pénz számít.

Amilyen elvárások vannak még egy minimálbéres is tudja teljesíteni.

Lehet hogy már 20+ felett több kell passz

2021. jan. 15. 17:29
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
20 alatt szinte a szülő tart el, szóval számít hogy ki honnan jön
2021. jan. 15. 17:38
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

Én lány vagyok, és igaz amit írtatok, én bevallom, egyáltalán nem CSAK a belső számít. Sőt, le lehet nézni, de szinte fele-fele(külső és belső). Persze fontos, hogy lelkileg is összeilljünk,tudjunk miről beszélgetni,megértsük egymást. De azért egy kapcsolatban ugyanúgy fontosak a testi dolgok, érintések is.

Viszont! Ez a külső-dolog egyáltalán nem azt jelenti, hogy kigyúrt test meg pénz(amúgy is még csak 16 vagyok,a szüleimmel élek). Hanem hogy az adott lány vonzódjon az illetőhöz.

Nekem pl mindig mások-teljesen átlagos srácok tetszettek meg, kezdtem el vonzódni hozzájuk.

Szóval ez is fontos ugyanúgy, de annyiban,hogy legyél ápolt, egészséges, pozitív-kisugárzású és akkor nem hiszem,hogy gond lenne a külsőddel:)

2021. jan. 15. 18:43
 16/24 anonim ***** válasza:
93%

Igen

Azonban fontos megjegyezni hogy a jokepuseg az szubjektív fogalom

Például amikor mondom hogy George Clooney az jóképű akkor minden nő azt mondja hogy nem az esetük.Persze szerintem alszenteskedesbol mondják de mindegy... A lényeg az hogy minden nőnek más az ízlése,vannak olyanok is akiknek a rondak jönnek be,de persze számukra ezek a férfiak nem rondak

2021. jan. 15. 19:18
 17/24 anonim ***** válasza:
16%
Igen. Meg nem árt ha gazdag is vagy.
2021. jan. 15. 20:02
 18/24 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó, mondd már meg,hogy egy tininek miért ne lenne mindegy,hogy gazdag e
2021. jan. 15. 20:44
 19/24 Szivessa3 ***** válasza:
Nem
2021. jan. 16. 23:59
 20/24 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Lány vagyok. Ez a kérdés embertől függ. Mindenkinek más az ízlése. Vannak olyanok akiknél egyáltalán nem számít a kinézet (azt hiszem van egy ilyen szexualitás típus akik csak a belső tulajdonságot nézik). Persze a legtöbben szivesebben jönnének össze egy Dicaprio kinézetű emberrel, de hidd el nem csak ez számít. Ha kedves vagy, vicces, és támogató akkor hidd el sikerülni fog. De persze ha nem vagy megelégedve a kinézeteddel, lehet rajta változtatni. Most nem a plasztikai műtétekről beszélek, hanem ha a testeddel van gond akkor az edzés rengeteget segít, ha meg az arcoddal akkor egy új hajstílus, vagy ha szemüveges vagy akkor egy új forma, esetleg kontaklencse. Nem tudom hogy nézel ki ezért nehéz tanácsot adni, de rengeteg "How to glow up" videó van a neten amik segíthetnek. Ha magabiztos vagy a kinézeteddel kapcsolatban az sokat segít. De mint mondtam nem mindenkinél számít a külső. Remélem kicsit tudtam segíteni.
2021. jan. 17. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!