Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai tinilányok?
Figyelt kérdés
Nemrégiben felregisztráltam a tinderre, és idestova kb. 6000 lányt likeoltam, nem is várom el, hogy az összes is jobbra húz engem, mert nyilván nem tetszhetek mindenkinek. Nade abból a 6000 lányból kb. 15-en párba álltak velem. Eddig ezzel semmi probléma nincs. Viszont ha arra a 15 lányra ráírok, akkor abból kb. 8 vissza sem ír. 3 csak trollkodik, 2 meg letilt, mert azt mertem írni, hogy “szia”. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy minek húz valaki jobbra, majd tilt le, hogyha ráírok. Vagy csak én nem értem ezt?2021. máj. 20. 01:02
11/18 A kérdező kommentje:
10-es! Örülök hogy neked ilyen k*rva jól összejöttek a dolgok, vagy ilyen k*rva jó pali vagy. De szerintem senkit sem érdekel a flexelésed. Örüljél magadnak.🙂
2021. máj. 21. 13:36
12/18 anonim válasza:
Siránkozásod se érdekel snekit . A toxikus megnyilvánulásaid meg végképp nem "Remélem hogy majd egyszer nagyon csúlya módon lesz véged!🙂". Azért nincs csajod is nem is lesz mert egy megkeseredett bánat vagy aki minimum 30 .:)
13/18 anonim válasza:
“ Én rontottam el valamit hogy 70-80%-ban jobbra húztak?”
Nem mindegy, hogy azért vagy népszerű, mert összefut a bugyiban a nyál, vagy azért, mert cuki kisgyereknek tartanak. :)
14/18 A kérdező kommentje:
18 vagyok de mind1. Örülök, hogy ennyire élvezed, hogy másoknak az önbecsülését a segge alá seperd. És nem nem gondolom, hogy “minden lány ugyan olyan k*rva!”, meg hasonlók, csak azt észlelem sajnos, hogy a lányok is úgy asszociálnak a fiúkra, hogyha össze akarnak jönni velük, hogy “biztos csak meg akarja b*szni” és ezért ignorálja vagy elküldi a fenébe. Köszönhetően persze azoknak a lányoknak a “tanácsainak”, akiket már kihasznált egy ilyen barom.
2021. máj. 21. 19:26
15/18 A kérdező kommentje:
Jólvan fiam, látom nagyon szeretsz személyeskedni és másokat bántani, az nyugtat, hogy számomra egy idegen vagy, akik akármit hazudhat és amérminek lehordhat engem. Tudod az ilyen embereket megnézném a való életben is, mint te, hogy ilyenkor hogy viselkedik a többiekkel. Viszont van egy olyan érzésem, hogy velük nem vagy ennyire magabiztos és megalázó, mert abba feelősség van. Ne haragudj, de így el kell könyveljelek egy szarházi köcsög kis patkányak.
2021. máj. 24. 00:20
16/18 Tepfal válasza:
#15: Egy ilyen söpredék embert arcon köpnék, nem lefeküdnék vele, lehetsz te a legszebb, legmagabiztosabb ember a világon. 28/N
18/18 A kérdező kommentje:
“Egy ilyen söpredék embert arcon köpnék”
Hmm, azt élvezném! 😏🤣
2021. máj. 26. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!