Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyenek a mai tinilányok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai tinilányok?

Figyelt kérdés
Nemrégiben felregisztráltam a tinderre, és idestova kb. 6000 lányt likeoltam, nem is várom el, hogy az összes is jobbra húz engem, mert nyilván nem tetszhetek mindenkinek. Nade abból a 6000 lányból kb. 15-en párba álltak velem. Eddig ezzel semmi probléma nincs. Viszont ha arra a 15 lányra ráírok, akkor abból kb. 8 vissza sem ír. 3 csak trollkodik, 2 meg letilt, mert azt mertem írni, hogy “szia”. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy minek húz valaki jobbra, majd tilt le, hogyha ráírok. Vagy csak én nem értem ezt?
2021. máj. 20. 01:02
1 2
 1/18 Tepfal ***** válasza:
95%
Nem a "mai lányok" ilyenek, hanem 1. ennek nincs még kultúrája nálunk, 2. sokan nem ténylegesen párt keresnek a tinderen, hanem az egójukat fényezgetésére használják. Nem szép, de lásd ismét az 1. pontot. Ilyen emberek mindig is voltak, az én generációmban is (28/N), csak az internet és az internetes társkeresők előtt ezt nehezebb volt kivitelezni, mert általában élőben találkoztál az ismerkedni akaró emberekkel és ott nem volt olyan egyszerű a ghosting.
2021. máj. 20. 01:08
 2/18 anonim válasza:
88%
28/F vagyok, és igazat kell adjak az első válaszolónak. Annyit azért hozzátennék, hogy ez a 28 év sem valami sok életkor szempontjából, elvégre nem (például) 56-57 évesek vagyunk. Mi is beletartozunk az internetes generációba.
2021. máj. 20. 02:16
 3/18 anonim ***** válasza:
45%

Ööö... még 44-évesen is beletartozok az internetes generációba.

Csak amikor mi irogattunk a csajoknak munka elején, akkor még a habostorta meg randuvinal voltak AZ oldalak.

2021. máj. 20. 07:10
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Azért tiltanak miután írtál, mert annyira csövesek hogy nincs 5000ftjuk a tagdíjra, ezért mindenkit jobbra húznak, mert így elég nagy az esélye, hogy beleszaladnak abba, aki kedvelte őket. Viszont ténylegesen nem jön be nekik az ember, ezért ha ír, gyorsan törlik.
2021. máj. 20. 07:39
 5/18 anonim válasza:
51%

6000 csajt arrább húzol? Normális vagy? Ennyire mindegy neked?

Nyilván azért törölnek, mert egy kétségbeesett, szerencsétlen balfék vagy. Ilyen lúzer senkinek sem kell! Biztos látszik a fotódon, hogy a jobb karod háromszor olyan vastag, mint a bal.

2021. máj. 20. 08:48
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Idestova.mennyi vagy? 50?
2021. máj. 20. 09:42
 7/18 anonim ***** válasza:
43%

Egy lánynak mindig is könnyebb volt úgymond válogatni. Míg egy lánynak fél óra alatt lesz 50 párja úgy, hogy még válogatott is, egy fiúnak hónapok alatt lesz max ennyi,a külső konkrétan mindegy.

De amúgy van remény a tinderben, nekem 2 komoly kapcsolatom alakult ki onnan.

2021. máj. 20. 10:21
 8/18 A kérdező kommentje:
5-ös! Köszönöm az építőjellegű kritikát! Ismét megismerhettem egy ilyen beszologatós f@szkalapot mint te. Remélem hogy majd egyszer nagyon csúlya módon lesz véged!🙂
2021. máj. 20. 12:04
 9/18 anonim ***** válasza:
78%

Egonövelésnek használják csak, nekem régóta nincsenek barátnőim mert elég idegesítőek voltak, volt vagy 100 beszélgetésük és csak random hülyítették a pasikat ha unatkoztak. A közösségi médián kívül nem nagyon láttak mást.

Nekem van párom, de nem is tudom felregisztrálnék-e a Tinderre ha nem lenne, mert férfiak többnyire csak dugásért vannak fent.

Elég elcseszett világban élünk. 😕

2021. máj. 20. 12:10
 10/18 anonim ***** válasza:
44%

Nem akarlak elkeseríteni benneteket srácok, én badooztam régen és a népszerűségem "rendkívül magas"-volt fiúként.

Lehet velem van a baj de nem vagyok se incel, se fuckboy, se b*zi.

Én rontottam el valamit hogy 70-80%-ban jobbra húztak?

18/F

2021. máj. 21. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!