Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik az emberek ha lánynak kifele áll a köldöke?
Figyelt kérdés
Személy szerint nagyon szexy tudd lenni.. kort is írhattok.2021. máj. 12. 20:47
11/22 Shelock válasza:
Ki a faszt érdekli?
Ki az aki a lány köldökét nézi??? 🤣🤣🤣🤣
12/22 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten undorító ahogy kinéz, persze senki nem tehet róla. L
13/22 anonim válasza:
Nekem kifelé áll XD de amúgy úgy pont köztes szval nem fekete lyuk van, de nem dudorodik ki, én amúgy kifejezetten sok nőnél láttam így, de valszeg ez azért van, mert nekem feltűnik (mint a balkezes emberek)
17L
14/22 anonim válasza:
Gyerekként nem tetszett akinek kifelé állt a köldöke, valamiért nem volt számomra szép látvány. Mostmár nem igazán foglalkozom ilyenekkel.
15/22 anonim válasza:
Személy szerint g*cire nem érdekel kinek hogy áll a köldöke.
De amúgy ha direkt figyelnék rá tényleg nem tetszene a kifele álló, mondjuk nem sok minden múlik ezen
17/22 anonim válasza:
Ez inkább egészségügyi történet. Ha kifeje áll a köldököd, tehát kidudorodik, mint egy gomb, akkor az lehet akár köldöksérv is, amit nem árt minél előbb megműttetni szakemberrel, mert később okozhat egészségügyi problémákat. Nem biztos, hogy sérv, de lehet. Ha nem sérv, akkor meg lehet, hogy csak így vágták el a köldökzsinórt, hogy szövetcsonk maradt utána a helyén. Ami meg az elfogadást illeti, hát abban az emberiség nincs a toppon sajnos.
19/22 anonim válasza:
nekem gyerekként sem volt szép amikor többieknek láttam ha kifelé áll. Persze most már nem úgy nézek rá, gyerekként még gonoszak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!