Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg nincsenek értelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincsenek értelmes 16-20 éves fiúk vagy akár lányok?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy az összes fiatalnak az a napi időtöltése hogy egésznap nyomja a gépet és sorozatokat néz?

Megkérdezed tőlük hogy mi a céljuk akkor nem tudnak normálisan válaszolni vagy mondanak valami vágyat. Lehet hogy csak én érek túl hamar, de szerintem ennyi évesen már kéne kicsit a jövőbe gondolkodni nem pedig úgy hozzáállni hogy lesz ami lesz. De amúgy az idősebbek is úgy állnak hozzá hogy keresnek valami olyan munkát amit a mostani szintjükkel el tudnak végezni és nem álmodnak nagyobbat, nem akarnak fejlődni, a fiatalkorukban megszerzett végzettségükkel akarnak egész életükön át gazdálkodni.

Szerintem egy alapvető dolognak kéne lenni a tanulásnak hogy minél értékesebbnek mond magad és minél többet el tudj érni az életedben nem pedig kínként megélni a tanulást és egésznap csak szórakozni. Huh ez elég stréberesen hangzott xd

Van egy fiúbarátom aki tényleg nagyon okos és vannak céljai és azokért tesz is, úgyhogy igazából nem is az a kérdés hogy vannak-e értelmes tinik, hanem inkább az hogy miért ilyen kevés.

Egy normális 17 éves lánynak mondom magam aki nem akarja kitenni a seggét a netre azért mert figyelemhiányos és mert megteheti

2021. máj. 9. 19:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9es

Sajnálom hogy így történt veled de nem hiszem hogy azt a mentalitást kéne mindenkinek tanítani hogy ne tanulj mert lehet hogy nem tudod felhasználni, inkább úgy kéne nézni mint egy vésztartaléknak félretett pénzt, lehet hogy soha nem fogod használni, de jó hogy van (persze ez nem teljesen helyes példa, ezért vegyük úgy mintha azt a pénzt csak vészhelyzetben tudnád felhasználni)

2021. máj. 9. 20:53
 12/16 anonim ***** válasza:

És az én esetemre mit mondasz? Én nekem nincs alkalmam tanulni, én dolgozó ember vagyok, célokkal, álmokkal, tervekkel, amik felé haladok. Egyik meg is van, 2 hónapja vettem meg álmaim autóját, szalonból hoztam ki vadiúj Mazda mx-5, mert ez volt az álmom, ezért dolgoztam/dolgozok. Most pedig az a tervem a jövőre nézve, hogy gyűjtök pénzt és később veszek házat, addig meg fejlesztem magam folyamatosan azzal a sporttal, hobbival, amit imádok és örökké csinálni akarok, ez pedig az Ökölvívás. Szóval benne megvan a fejlődési vágy, de nem munka terén. A munka fizessen jól, szeressem és legyen mellette időm edzeni. Jelenlegi munkahelyem ilyen. :D

No, erre mit mondasz? Én 22 éves vagyok.

2021. máj. 9. 21:39
 13/16 anonim ***** válasza:
60%
12. Leírtad, hogy fejleszted magad, én ezt is tanulási folyamatnak nevezném...
2021. máj. 9. 21:49
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
13-as, de szerintem ő sulira gondolt, hogy tanuld ki az összes szakmát és legyen 82 diplomád, mert csak akkor vagy ember. Nyilván jó a diploma, de ahogy te is mondtad, én ezt a fajta fejlesztést, tanulást jobban szeretem, mint amit én csinálok. Másra erőltetni nem akarom, csupán azt mondom, hogy nekem ez jön be. Nemigen érzem magam kevesebbnek emiatt az átlagnál. 🤷‍♂️
2021. máj. 9. 21:51
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen, én bármilyen tanulási formára gondoltam, nem csak úgy fejlődsz hogy leteszel mégegy szakot és nem is muszáj kötődni a munkádhoz. Ha neked a hobbid az életed akkor persze hogy abból célszerű fejlődnöd, a munka csak egy anyagi támasz. Szóval bárhogy tanulhatsz, elmész suliba, neten keresztül fejleszted magad, olyan aktivitást csinálsz amivel a kívánt dolog fejlődik. Csak csinálj valamit. És ez zavar az emberekben hogy egyáltalán nem akarnak fejlődni, főleg az én koromban.
2021. máj. 9. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

Ennek az az oka, hogy a legtöbb ember csak biodíszlet a műsorban. Apró kicsi robotok, akiket nem érdekel a valóság, elég nekik a cirkusz+kenyér. Nem élni akarnak, csak túlélni a napokat.

Nem feltétlenül kell neked az ilyenekkel foglalkoznod. Keress olyat, aki pozitív dolgokat visz az életedbe, akár csak beszélgetéssel is. Hidd el, vagyunk azért néhányan, akik nem akarnak beállni a sorba. ;) Én személy szerint egy önfenntartó gazdaságot akarok. Viszont ehhez elég nagy tőke fog kelleni, így elkezdtem kriptózni, olvasgatok a témában, tanulgatok, elemezgetem a piacot.

Mellette nyilván dolgozok és mivel szoftverfejlesztéssel foglalkozunk, így szinte hetente kell valami új dolgot tanulni, rájönni arra, hogy-hogy működik stb... Közben megcsináltam egy noname képzést, hogy nagyobb földet is venni tudjak. Tekintettel arra, hogy csak erre az alkalomra eljött kb. 40 ember, akiknek megvannak a saját terveik és fiatalok is voltak közöttük (20-30), így biztos vagyok benne, hogy találhatsz majd megfelelő barátokat, partnert. :)

2021. máj. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!