Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek értelmes fiú (számomra) k?
Lol, bírom a fogalmazásmódod, de nem értek veled egyet.
Én stílustól függetlenül mindenkivel jóban vagyok, aki szerintem jó értékrenddel rendelkezik, és alig van az ismerőseim között swag vagy nagyképű ember. A legtöbbjük stílus nélküli, de van pár rocker/egyéb lázadó típus is, lehet nem jó helyen keresel, ha ennyire csak azokat találod meg, akik nem megfelelőek számodra.
Az Adidasért meg csak a gopnikok rajonganak, de gondolom nem Oroszországban élsz, szóval kétlem, hogy minden ember a csak 3 csíkos ruha szabályát követve jönne veled szembe az úton. :D
De amúgy a ruha stílussal és a vékonysággal mi a baj? Jobban foglalkozol a külsővel mint a swagek, akiket elvileg elítélsz, szóval hol itt a logika?
Nos akiket leirtal, azok nagyon max csak. 30% ot teszik ki... Vagy meg annyit sem. Azert nem talalsz mert rossz helyen keresed.
En mindig a motrok korul forogtam :D nem voltam sosem bekepzelt es swag sem. Nem jarok bulizni mert en nappal elek nem ejjel. De nappal tele adrenalinnal, kiveve amikor hetek ota ilyen kib...ott esos ido van. :/
Nem minden fiú ilyen😂. Én pl.a rockot szeretem de ez kivülröl nem látszik. Viszont az igen hogy nem 40 kg vagyok😂(203 cm és 104 kg vagyok). És az is hogy nem letolt gatyás térdik felhúzott feher zoknis adidas rajongó ahogy írtad Xd . Engem igazábol nem erdekel az öltözködés. De ez nem azt jelenti hogy igénytelen vagyok.Álltalában mindig farmerban meg pólóban vagyok... Télen meg egy bőrkabá és kész...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!