Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert gondoljak az emberek h...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert gondoljak az emberek h utcan ismerkedni gaz?

Figyelt kérdés

Regi vilagban az ismerkedesek nagy resze utcan tortent (kisemberek vilagaban). Most meg ha odamenne hozzad valaki valszeg megijednel... de miert?

Ennyire eletunk reszeve valt az internet h a valo vilagban torteno nemmindennapi esemeny mindenkit megremit???

Meg mielott mindenki szemelyeskedne nem ismerkedtem utcan csak gyks kerdeseket olvastam...

2021. máj. 4. 07:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, nem is nagyon hallottam még olyan emberről aki szerint ez gáz lenne 🤷‍♂️
2021. máj. 4. 07:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy kinek mit jelent az utcán ismerkedés.

Ha normális szöveggel mész oda és ha nemet mondanak, akkor nem próbálkozol még 16-szor, illetve, ha nem mész oda minden egyes lányhoz, akkor nem gáz.

2021. máj. 4. 08:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Utcán ismerkedek, szerintem senki se tartja gáznak.

21/F

2021. máj. 4. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha normális keretek között történik, akkor nem gáz
2021. máj. 4. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem az internet miatt, vagyis inkabb nem azert amiatt amire te gondolsz.

Az internet vilagaban gyorsan kezdtek terjedni a hirek, sok emberhez eljutnak, ezaltal sok tragedia is napvilagot lat es latott. A gyermekekbe helyesen az van bele nevelve , hogy idegenekkel nem allunk szoba, rossz szandekai is lehetnek es sokszor vannak is.

Ha egy 25-30 as srac probalna utcan ismerkedni velem, elhivni valahova bizony az jutna eszembe, hogy belerak valamit az italomba, elrabol stb. Egy 16-17 evesenel nem ez jutna eszembe de ok mar nem is az en korosztalyom. Ha 16 eves koromban egy 16 eves szolit le abba meg bele is mentem volna, de en barati tarsasag baratai kozott ismerkedtem mindig. Biztonsagosabbnak gondoltam :)

2021. máj. 4. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én megijednék, ha egy vadidegen odajönne hozzám, hogy menjek el vele randizni, és biztosan nemet mondanék. De pl. ha a buszmegállóban várakozol, és elkezdtek beszélgetni, az más. De nem tudom, én nem venném komolyan.
2021. máj. 5. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!