Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány évesen voltatok először...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen voltatok először először kapcsolatban?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Még nem volt életemben párom. Vágyom már egy kapcsolatra, de nem tudom mit kellene máshogy csinálnom.. Tudnátok valami tanácsot adni miként lehetne azt elérni, hogy a fiúk írjanak nekem, találkozgassam velük és hogy netalán egy párt alkossanak velem.

2021. máj. 1. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
#10 azért csak gyakoroljál, nem kizárható teljesen, hogy ne jönne össze
2021. máj. 2. 10:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
11-es, már feladtam teljesen. Engem nem zavar, amúgyis nagyon nehezen lehetne barátnőm, mert elb****szott vagyok kicsit, szóval úgymond nekem hozzá kellett szoknom a tudathoz, hogy nem LEHET. Tudom, ez esetben minek válaszolok a kérdésre, ha én más vagyok...? Nem tudom, mert végülis inkább csak reményt akartam adni azoknak, akik azt hiszik el vannak késve vagy nem tudom. A kérdező is 19 éves, nincs lemaradva semmiről igazán, szóval don't worry! 😁
2021. máj. 2. 10:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam, amikor az első kapcsolatom kezdődött. Azt tudom tanácsolni neked, hogy ne görcsösen próbálj találni valakit. Azt szokták mondani, hogy a szerelem mindig a legváratlanabb pillanatban jön, és ez velem is így volt. (Párommal teljesen véletlenül ismerkedtünk meg, én dolgoztam nyári munkán, nem kergettem a szerelmet, de aztán mégis összehozott a sors vele) Szóval azt ajánlom, foglalkozz magaddal, tedd ami jól esik. Szórakozz, dolgozz, fejleszd önmagad, legyél barátokkal. És egyszercsak majd bekopogtat hozzád is a nagy Ő. Légy nyitott az emberek felé, figyeld meg, hogy a barátaid közül akiknek van párja, hogy viselkednek, mit csinálnak a kapcsolatban jól vagy kevésbé jól. Így is "gyakorolhatsz", készülhetsz egy jövőbeli kapcsolatra. És ne feledd, nem vagy elkésve semmivel. Fel a fejjel:))
2021. máj. 2. 11:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Soha, és valószínűleg nem is leszek.

Nem kellek a nőknek, nincs meg bennem az a "szikra", ami a szexuális vonzalomhoz kéne.

21F

2021. máj. 8. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!