Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen voltatok először először kapcsolatban?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. Még nem volt életemben párom. Vágyom már egy kapcsolatra, de nem tudom mit kellene máshogy csinálnom.. Tudnátok valami tanácsot adni miként lehetne azt elérni, hogy a fiúk írjanak nekem, találkozgassam velük és hogy netalán egy párt alkossanak velem.2021. máj. 1. 21:38
1/14 A kérdező kommentje:
Az fontos még, hogy nem bohóckodni szeretnék a fiúkkal, hanem tényleg megtalálni azt akivel bármit megoszthatok, akivel önfeledten tudok viselkedni és normális kapcsolatot létrehozni
2021. máj. 1. 21:42
4/14 anonim válasza:
16 évesen, most vagyok 20 és még mindig tart.
Mi interneten ismerkedtünk meg, ha ott tudtok beszélgetni, akkor szerintem élőben sem lehet nagy probléma.
5/14 anonim válasza:
18 éves voltam. Most 20 vagyok, már vége lett egy fél éve. Remélem a következő már végleges lesz, csak még nem találtam jelöltet 😂 jó, mondjuk így távoktatásban nem is nagyon mászkáltam el sehova 😕
6/14 anonim válasza:
Én még soha és idén leszek 29 éves. Mondjuk én 19 éves korom óta probálkozok de semmi nem jött össze eddig.
28/F
8/14 anonim válasza:
Eddig még nem voltam, mert félek a nőktől. 27/F
10/14 anonim válasza:
Most vagyok 22 és soha nem volt kapcsolatom. Nem is lesz soha, mert nem értek a nőkhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!