Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha szűz vagyok 19 évesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha szűz vagyok 19 évesen?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 20. 08:09
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%
21F szűz
2021. ápr. 20. 10:03
 12/36 anonim ***** válasza:
91%
Én 18 évesen voltam azon a ponton, hogy már MINDEN barátnőm túl volt rajta, én meg még az első csókon sem. Aztán amikor már nem foglalkoztam azzal, hogy ez vajon kínos-e, akkor találtam meg a páromat, és nem sokkal később le is feküdtünk. Ne törd a fejedet ilyenen. Ezek a dolgok mindig akkor jönnek össze, amikor a legkevésbé számítasz rá.
2021. ápr. 20. 10:19
 13/36 anonim ***** válasza:
17%
Miért nem lehet kicsit visszatekerni és elolvasni a válaszokat a naponta 12× feltett ugyanilyen kérdésre?
2021. ápr. 20. 10:48
 14/36 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem gáz, de tényleg nagyon gyakori az ilyen kérdés és változatosak a válaszok is.

Általában, amelyik hasonló korú lány túl van rajta, annak (hogy magát igazolja) - gáz a helyzeted.

A józanul gondolkozóknak nem gáz, mert ebből nem szabad versenyt rendezni és követni a másikat. Belső érzelmek, ragaszkodás a másik felé és főleg bizalom kell az elvesztéséhez.

Ffi.

2021. ápr. 20. 10:55
 15/36 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk pont ez volt, hogy a haverom versenyt űzött belőle mert hogy "belementem" holott semmi ilyen nem volt es folyamat arra ment h beakassza a csajanak en meg ezert nem mertem lefekudni a barátnőmmel nehogy azt higyje a "verseny" miatt megyek bele. Na ez volt 9-be azota is együtt vagyunk a baratnommel en 15 evesen vesztettem el jelenleg 17vagyok de sosem ereztem ugy h azert mert valaki szűz kevesebb lenne. miután meg volt az elso azutan sem ereztem semmi változást ugyanaz a hulyegyerek maradtam, de sokan azt hiszik ettol menok lesznek egeszen addig amig nem csinaljak es jonnek ra h telibe szarja mindenki hogy szűz e vagy sem
2021. ápr. 20. 11:21
 16/36 anonim ***** válasza:
85%
15-os vagyok az higgye* em higyje sorry
2021. ápr. 20. 11:22
 17/36 anonim ***** válasza:
97%
Nem gáz. Őnszintén, engem nem érdekel ha valaki szerint az, de ilyet nem is szoktak tőlem csak úgy kérdezni.:D Nem vagyok csúnya, ha akarnám, már rég elvesztettem volna. Aki szerint gáz, arról megvan a saját véleményem.
2021. ápr. 20. 12:55
 18/36 anonim ***** válasza:
10%
Manapság mar 16 évesen alig van szűz szóval elég gáz!
2021. ápr. 20. 13:42
 19/36 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy gáz! Meg jó is. Mostanság kevés ilyen embert lehet találni. Örülj neki. Meg én is az vagyok.
2021. ápr. 20. 13:44
 20/36 anonim ***** válasza:
86%
Én is az vagyok, kicsit tartok attól, hogy nem fogok olyan lányt találni, akinek ez nem baj, de úgy kifejezetten gáznak nem tartom. 19/F
2021. ápr. 20. 15:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!