Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lánnyok,miért csak a külső...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánnyok,miért csak a külső számít?

Figyelt kérdés

Sokszor hallom lánnyoktol hogy nekik a belső jobban számít stb de a gyakorlatban miért van az hogy egy olyan fiú val aki jobban néz ki annak a fiúnak elnézik a bunkóságát ?

Miért van az hogy egy lány egy olyan fiú társaságát jobban keresi aki jobban néz ki és ha bunkó vele ,akkor megy hogy minden fiú bunkó,semmirevaló stb

2021. ápr. 14. 21:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Te sem jönnél össze olyan lánnyal, aki nem az eseted, szóval valamilyen szinten igenis számit a külső, vonzodni kell valamilyen téren a másikhoz!
2021. ápr. 14. 21:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Fiu vagyok #1
2021. ápr. 14. 21:48
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a külső nem számít ANNYIRA mint a belső.
2021. ápr. 14. 22:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Te mi a szent sz*rol beszélsz? "Egy olyan fiúval aki jobban néz ki annak a fiúnak elnézik a bunkósságát " Ezt nem mondhatod komolyan, hogy tényleg így gondolod. De akkor felvilágosítalak. Képzeld, bizony a lányoknak is fontos a külső (de ez nem azt jelenti hogy a belső ne lenne fontos). És nem, a lányok nem szeretik a bunkó faszikat. Remélem érthető.
2021. ápr. 14. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen a külső számít!

Itt inkább az,hogy milyen a kisugárzásod ha pozitívan méssz

oda a lányhoz akkor neki ez egy pozitív élmény lesz

De szomorúan és -félénken ( Vannak lányok akiknek tetszenek a egy fiú PICIT -félénk)

Akkor nagyobb az eseje ,hogy elküld

Milyen a tested,nem kell arra gondolni,hogy legyél kigyúrt

hannem,egeseges és fitt tested legyen,magyaran látszódjon egy kicsit,pólón keresztül az izmod

A testtartás is fontos

Ruházkodás,kiegészítők

Lényeg az ,hogy ne kövesd a mai divatot..a boka kilógós tapadós farmer egy normális fiú ilyet nem vesz fell!

De kinnek mi 🤷🏻‍♂️

Egyszeru ruha darabokból ragd össze az outfitedet

Legyen egy orrad azért mert az magabiztosagra utal

És legyenn jó minőségű (ne utanzot sz.ar,ne valami gagyi se) ja és passzoljon a ruhádhoz

Akkar egy karkötő vagy nyaklánc

Ha önbizalom hihanyos vagy lehetsz te bármilyen helyes nem foksz kelleni a vonzó lányoknak

Nagyából ennyi

Ja és vannak olyan lányok akik erre buknak de őket el kell kerülni

2021. ápr. 14. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5os vagyok

Kell egy kis pimaszság,de ezt nem kell össze téveszteni a bunkósággal!

Bunkóság alat azt értem,hogy flegmázás,sértő és lenezo beszed stílus,én központú rendszer csak az a lényeg, hogy nekem legyen jó a többiek le vannak tojva

A pimaszság allat meg kisseb csipkelődések amik nem sértőek!

Minden lány megérdemli,hogy szépen,artikuláltam beszéljenek vele

Azért velük jönnek össze mert ő nekik van önbizalmuk és kimerik mondani amit akarnak meg akkar is ha a lány véleményével elen van

Ha a te velemenyed nem egyezik valamivel mond ki és ne félj nem fog bantani xd

Egy 60kg törékeny virágszál mit tudna veled kezdeni?😅

Ha elkezd cikizni akk sz.ard és tereld el a témát

Fő h ne veszekdj vele

2021. ápr. 14. 23:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Számít a külső is, de én senki bunkóságát nem vagyok hajlandó elviselni, sőt. Legyen velem kedves, törődő, még akkor is ha rossz passzban vagyok és nem tudok 100%-ot nyújtani.
2021. ápr. 15. 12:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem minden lánynál van ez így. Én pl. összejöttem nem olyan szép fiúval is, ha rendes volt. A szebbeknél is inkább a belsőt nézem, mint a külsőt.
2021. ápr. 15. 12:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a külső számít, de fontos hogy vonzónak találjam a srácot. Te összejönnél egy olyan lánny aki neked nem jön be?
2021. ápr. 15. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Amúgy én kíváncsi lennék hogy te milyen vagy akár küldhetsz képet is

Meg arra is hogy milyen lányok tetszenek

2021. ápr. 15. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!