Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánnyok,miért csak a külső számít?
Sokszor hallom lánnyoktol hogy nekik a belső jobban számít stb de a gyakorlatban miért van az hogy egy olyan fiú val aki jobban néz ki annak a fiúnak elnézik a bunkóságát ?
Miért van az hogy egy lány egy olyan fiú társaságát jobban keresi aki jobban néz ki és ha bunkó vele ,akkor megy hogy minden fiú bunkó,semmirevaló stb
Nem teljesen a külső számít!
Itt inkább az,hogy milyen a kisugárzásod ha pozitívan méssz
oda a lányhoz akkor neki ez egy pozitív élmény lesz
De szomorúan és -félénken ( Vannak lányok akiknek tetszenek a egy fiú PICIT -félénk)
Akkor nagyobb az eseje ,hogy elküld
Milyen a tested,nem kell arra gondolni,hogy legyél kigyúrt
hannem,egeseges és fitt tested legyen,magyaran látszódjon egy kicsit,pólón keresztül az izmod
A testtartás is fontos
Ruházkodás,kiegészítők
Lényeg az ,hogy ne kövesd a mai divatot..a boka kilógós tapadós farmer egy normális fiú ilyet nem vesz fell!
De kinnek mi 🤷🏻♂️
Egyszeru ruha darabokból ragd össze az outfitedet
Legyen egy orrad azért mert az magabiztosagra utal
És legyenn jó minőségű (ne utanzot sz.ar,ne valami gagyi se) ja és passzoljon a ruhádhoz
Akkar egy karkötő vagy nyaklánc
Ha önbizalom hihanyos vagy lehetsz te bármilyen helyes nem foksz kelleni a vonzó lányoknak
Nagyából ennyi
Ja és vannak olyan lányok akik erre buknak de őket el kell kerülni
5os vagyok
Kell egy kis pimaszság,de ezt nem kell össze téveszteni a bunkósággal!
Bunkóság alat azt értem,hogy flegmázás,sértő és lenezo beszed stílus,én központú rendszer csak az a lényeg, hogy nekem legyen jó a többiek le vannak tojva
A pimaszság allat meg kisseb csipkelődések amik nem sértőek!
Minden lány megérdemli,hogy szépen,artikuláltam beszéljenek vele
Azért velük jönnek össze mert ő nekik van önbizalmuk és kimerik mondani amit akarnak meg akkar is ha a lány véleményével elen van
Ha a te velemenyed nem egyezik valamivel mond ki és ne félj nem fog bantani xd
Egy 60kg törékeny virágszál mit tudna veled kezdeni?😅
Ha elkezd cikizni akk sz.ard és tereld el a témát
Fő h ne veszekdj vele
Amúgy én kíváncsi lennék hogy te milyen vagy akár küldhetsz képet is
Meg arra is hogy milyen lányok tetszenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!