Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nálatok mennyit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nálatok mennyit számít az, hogy tetszik-e a fiú neve nektek?

Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy valakivel azért nem jöttetek össze, mert nem tudtátok elképzelni, hogy beleszeressetek egy Lajosba vagy egy Tiborba például? Vagy épp egy Hozéármándóba? Vagy ellenkezőleg, valakinek a gyönyörű nevére figyeltetek fel először (kinek mi a gyönyörű, ugye), és utána kezdett a srác érdekelni igazán?

2021. márc. 23. 14:48
A kérdező szavazást indított:
Számít, ez alapján is válogatok
Csak a nagyon idétlen, fura nevekkel van bajom, azokat azért kerülöm
Tökre nem érdekel, felőlem Töhötöm is lehet, ha szimpi és bejön
57 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel mi a neve a páromnak, ez nem jelent semmit.
2021. márc. 23. 15:25
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj a Tiborral? Szerintem cuki név.:)

21L

2021. márc. 23. 16:53
 3/37 A kérdező kommentje:

#2, mondom a Zuramnak, Tibi? :))

Semmi baj nincs vele amúgy. Próbáltam olyan neveket hozni példának, amik 50 éve teljesen megszokottak voltak, de ma már alig van fiatal, akit így hívnának.

2021. márc. 23. 17:03
 4/37 anonim ***** válasza:
85%

Béla, Jenő, Lajos , Józsi ezek cinkesek.:)

19L

2021. márc. 23. 17:08
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgat, ha a normál ízlés határán belül van. Szóval egy Lakatos Alehandro esélytelen, de egy Kovács Erik nem gáz.
2021. márc. 23. 17:11
 6/37 A kérdező kommentje:
#4, na épp ezért kérdezem.
2021. márc. 23. 17:13
 7/37 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
100%

Őszintén; régen mindig is idegesített a Zoltán név, mert sok idióta Zolival találkoztam.

Jelenleg meg 5 éves párkapcsolatom van a világ egyik legértelmedebb sráccal, akit történetében Zolinak hívnak.

Csak gondoltam, elmesélem, hogy csodák léteznek : D

De van olyan ismerősöm is, akinek 2 nagyon komoly kapcsolata is volt Márti nevű lánnyal, holott az volt az egyetlen női név, amit ki nem állhatott.

2021. márc. 23. 17:22
 8/37 CsakAKommenteketJöttemOlvasni válasza:
*történetesen
2021. márc. 23. 17:23
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Én is maradok a normál ízlés határain belül. Tehát egy Kovács Kiszakadtagumival nem jönnék össze.
2021. márc. 23. 17:32
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
#7 Ezt mintha én írtam volna, csak Dominikkal. :D
2021. márc. 23. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!