Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok mennyit számít az, hogy tetszik-e a fiú neve nektek?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy valakivel azért nem jöttetek össze, mert nem tudtátok elképzelni, hogy beleszeressetek egy Lajosba vagy egy Tiborba például? Vagy épp egy Hozéármándóba? Vagy ellenkezőleg, valakinek a gyönyörű nevére figyeltetek fel először (kinek mi a gyönyörű, ugye), és utána kezdett a srác érdekelni igazán?2021. márc. 23. 14:48
21/37 anonim válasza:
Lajos, Tibor, Béla (négy királyunk is ez volt) teljesen elfogadható név, még ha szerepelnek is vicces rejtvényekben. Inkább, mint Kevin, Brendon, Ronaldinyó, Dzsenifer, Luszeszíta és egyéb szörnyűségek. A mai divatnevek is ilyenek: Maja, Lara, Lana, Zoé, Noel stb. Alig találni már hagyományos nevet. Lassan kihal a János, József, Károly, Sándor, Ferenc, István, Mihály, Miklós, lányoknál a Katalin, Mária, Éva, Erzsébet, Zsuzsanna, Ilona.
22/37 anonim válasza:
kit érdekel xdd
sírtam már kínos nevű srácért 🤓✌🏻
23/37 anonim válasza:
Lakatos meg az orsós a kedvencük a másik amikor női név a vezeték neve egy palinak.
24/37 A kérdező kommentje:
#23, ez tulajdonképpen jogos. Nem írtam le külön, hogy keresztnévre gondolok.
2021. márc. 24. 14:32
25/37 anonim válasza:
Az Áron az mennyire jó név szerintetek?
26/37 A kérdező kommentje:
Szerintem az szép. :)
2021. márc. 24. 22:46
27/37 anonim válasza:
Géza, Ernő, Vilmos, Koppány. Na például ilyen nevűekkel azért meggondolnám, hogy összejövök-e.😹
28/37 anonim válasza:
27-es, semmi gond ezekkel a nevekkel. Géza, Koppány magyar eredetű, igaz, ellenfelek voltak a történelemben. Ernő, Vilmos, ha jól tudom, germán eredetű.
29/37 A kérdező kommentje:
Pont ezért tettem fel a kérdést, hogy lássam, hányan vannak így vele, mint a 27-es válaszoló. Úgyhogy köszi neked is, a te válaszod is hasznos!! Nálad amúgy csak ezek a nevek a kizáró okok? Jeromos, Adalbert, Jenő, Tihamér és Béla mind jöhet? :))
2021. márc. 25. 10:15
30/37 anonim válasza:
29-es: ezekkel sincs baj. Jeromos, Adalbert nevű szent is van például. Négy magyar királyt hívtak Bélának, és amikor iskolában dolgoztam, volt ilyen nevű kisfiú (most már 20 körül lehet). Jenő, Tihamér nevűt is ismerek, igaz, idősebbek, 70 fölöttiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!