Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb haverom miatt sose lesz normális kapcsolatom?
Óvodás korom óta legjobb barátok vagyunk, mindent tudunk egymásról, állandóan együtt lógunk. Egyikünket se zavarta eddig, ha a másiknak volt csaja, de valahogy egymást mindig többre értékeltük, mint a barátnőnket. Így szakítás lett mindig.
Volt mikor buliban nyáron több csajjal kavartam , neki meg egy se jött össze és egy csajt átadtam neki. Utána azért nem lett semmi komoly, mert elterjesztették rólam, hogy kihasználom a lányokat.
Akkor kitaláltuk, hogy ugyanazzal a lánnyal járjunk, találtunk is egyet, aki benne volt, de a haveromat jobban szerette és szakított velem, utána meg a haverom a lánnyal, hogy ne bántson meg.
Nem tartom magam olyan rossznak, sportolok, külsőleg sok lánynak bejövök, de belülről nem tudok elszakadni a barátomtól.
Egyszerűen nem tudok ezen változtatni, mert ő mindenben megért és megerősít, kedves velem, nem féltékenykedik, stb. de így sose lesz normális kapcsolatom csajjal.
Az is lehet hogy biszex vagy, plusz az is lehet hogy ő is az. Egyaltalan nem tudsz rá barátnál többként tekinteni? Nézz a dolgok mögé
Neked fontosabb a barátod mint bármilyen más lány
Lányként mondom, hogyha én azt megtudnám, hogy osztoztatok egy csajon és még ki is dobtátok nemhogy nem jönnék veled (és a "haveroddal") össze, de még el is kerülnélek.
Ez már nem barátság, hanem beteges...
Amúgy, ha olyan jó barátok vagytok nem kéne gondot okoznia egy ilyen fontos dolog megbeszélésének.
#18 semmi baj nincs a nyitott kapcsolattal, mindenkinek a magán ügye. De akkor legyenek kedvesek ezt tisztázni egymással, magukkal és a harmadik féllel is. Viszont a kérdés nem a nyitott kapcsolatról és annak kialakításáról szól, hanem egy normális kapcsolatról.
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy vagy biszexek (vagy legalább az egyikük) vagy annyira nem is jó barátok, ha egy ilyet nem tudnak megbeszélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!