Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A lányok miért ilyenek velem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ilyenek velem? Én szúrok el valamit? (kicsit hosszú lesz,előre bocsi)

Figyelt kérdés

Össze vagyok zavarodva és nem tudom mi tévő legyek.

A lányokat nem egészen érdeklem. Az elején igen,de utána nem. Tehát van,amikor rendesen megkeres facebookon,beszélget velem,van,amikor rendesen zaklat. Utána én is beszélgetek vele,aztán pár nappal rá vagy vissza se ír,vagy rövid egyszerű válaszokat ad. (Igen,nem,értem,oké)Ezt úgy reagálom le,hogy párszor keresem,ha látom,hogy tovább flegma,akkor hagyom.Viszont pár nap múlva megint elkezd írni. Vagy ő is le se szar Xd.

És konkrétan ezért nem találok magamnak senkit sem,mert semmire nem hajlandóak.Volt emlékszem egy lány,akivel jártam,elején tök jó volt,utána ő is kezdte. Az utolsó szót is én húztam ki a szájából és mindig elvárta,hogy én menjek el hozzá,ő sosem jött.Mindent én csináltam.Végül más problémák miatt dobtam.

Előtte volt még egy lány,az nem volt komoly,emlékszem sétálgattam vele,beszélgettünk meg minden, volt pár ölelés is,más nap facebookon írkáltunk aztán nem írta meg,de látszott rajta,hogy nem volt kedve találkozni.

Illetve jelenleg van egy lány,udvaroltam neki,nagyon jól fogadta és ő is nagyon aranyos volt velem és jókat beszélgettünk. Más napra ő is megkezdte,nem flegmázott,de ő is így:"Nem,igen,értem,rendben" válaszok. Tehát nem volt bőbeszédű.

Jelenlegi helyzet miatt többnyire facebookon szoktam beszélgetni lányokkal.Lehet unják ezt a facebook beszélgetést vagy én vagyok unalmas vagy mindkettő?Vagy még válogatnak?

Azzal a lánnyal megbeszéltük fogunk találkozni csak ugye nem idevalósi ezért bonyolultabb lesz a dolog.Vagy az is közrejátszik,hogy kéretik magukat? Nagyon kétségbe vagyok esve.

Veletek volt már ilyen? Ilyenkor mit csináltatok? Mikről beszélgessek vele és milyen legyek,hogy érdekeljem őket?

17/f

2021. márc. 30. 13:20
A kérdező szavazást indított:
Túl reagálom a dolgot.
Rossz helyen keresgélek.
Kreténül viselkedek velük.
Az egész csak illuzió,amit beképzelek,közben egy FBI szökevény vagyok,aki bújkál és kezd bekattanni.
19 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
Küldj egy dickpic -et neki:)
2021. márc. 30. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem jöttél be nekik
2021. márc. 30. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Rossz lányokkal találkoztál. De jegyezd meg, ha valakit istenítesz akkor úgy fog kezelni mint egy alattvalót. Kicsit erős és ferdített példa de remélem érted. A lányok nem szeretik ha csicskulsz.
2021. márc. 30. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Volt legtöbbször direkt csinálták, hogy nem írtak vissza, várták hogy én majd kaparni fogok...aztán leszartam én is őket, és egyből elkezdtek újra írogatni :D Ez a fiatalok között nagyon elterjedt "játék"...megjátszák csak magukat. Egyébként nem kell ennyit szarakodni velük..gyors lecumiztatod őket aztán tovább állsz (mármint az ilyen lányok esetében). Másra úgysem jók...
2021. márc. 30. 14:21
 5/10 A kérdező kommentje:

Négyes

Végülis jött pár melles/segges kép :D Xd

2021. márc. 30. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
Látod használd őket arra amire valók :D ne képzelj bele túl sokat.
2021. márc. 30. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaa hogy olyan lányokat keresel
2021. márc. 30. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez egy ördögi kör. Meg ha igazán akartál volna bármelyiktől is valamit, akkor nem mentél volna bele ezekbe a játékokba, hanem a tettek mezejére lépsz
2021. márc. 30. 19:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Lehet csak nem mindig érnek rá. Nekem fordítva volt, nem írt a fiú, csak ilyen rövid szavakat néha, pedig előtte sokat beszéltünk. Közben csak kiderült, hogy 2 hétre nagyon durván összejött neki az élet és kb semmi ideje nem volt. Szóval ilyenkor adj még egy esélyt, lehet túl hamar adod fel.
2021. márc. 30. 23:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Ne írogatva ismerkedj! 3-4 nap után hívd el talizni. Igyatok valamit, sétáljatok. Élőben sokkal könnyebben és gyorsabban alakul ki kötődés.

Nekem is unalmas egy idő után írogatni valakivel, és fárasztó így online oktatás közben még órákat lógni a telón, hogy chateljek valakivel.

Kicsit beszélgess velük, de ne húzd el sokáig. Hívd el valahova hamar!

2021. ápr. 12. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!