Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul? (Hosszú kifejtés lent)
Nem hiszem rosszul csinálnál bármit, egyszerűen még nem találkoztál olyan fiúval, akivel azonos az értékrendetek, látásmódotok.
Egyébként nem kell a szex témától sem megijedni, egy idő után bárkivel feljöhet beszélgetés szintjén. Nyilván a kulturált módjára gondolok, nem arra, hogy ő szeretne lefeküdni veled, azért beszél erről állandóan és obszcén és indiszkrét kérdéseket tesz fel. Ez sem tabu téma szerintem.
Egyébként teljesen normális és értékelendő személyiség vagy ezen néhány sor alapján. Arra sajnos nincs olyan nagy ráhatásunk, kiket vonzunk be... (erről lehetne mesélni).
Amúgy, hogy van néhány (szerintem debil) srác, aki ennyire rámenős, azért is előfordulhat, mert vannak olyan lányok, akiknek ez jön be...
Maga a kérdés nem érdekes, de a 36. választ lehet érdemes elolvasnod, fordított helyzetek is előfordulnak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Nem olyan egyszerű sajnos ez az ismerkedés, ha van egy igényünk milyen legyen a másik.
F22
Foglald el magad, legyen hobbid, céljaid, járj el barátokkal erre-arra, amik minden nap lefoglalnak. Így talán nem lesz olyan nehéz a várakozás se :)
Az igényeidből szerintem ne engedj, ha beéred egy olyannal, aki ellentmond a vágyaiddal, vele sose fogod igazán jól érezni magad. Legfeljebb ideig-óráig.
A leírtak alapján semmit nem csinálsz rosszul, sőt, tiszteletre méltó és ritka a hozzáálásod, én is egy az egyben ugyanezt vallom.
Sajnos manapság csak a szex meg a piálás megy 5 perc után az Instalányok és az öntelt kanférgek között, a ,,rendes" lányok és fiúk illetve az ő kapcsolatuk meg ,,looser" meg kuriózum manapság.
Mást nem tehetünk, hogy keressük a kivételeket, egyszer csak találunk :)
Ne változtass magadon miattuk, nem éri meg, nem is szabad. Sok szerencsét!
17/F
Semmit sem csinálsz rosszul, csak még nem találkoztál a neked megfelelővel. Van belőlük sok, csak légy türelmes. Megéri.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!