Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fogok még találni egy hasonló...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogok még találni egy hasonló lányt mint ő?(Nagyon hosszú kérdés)

Figyelt kérdés

Szóval.. Ez hosszú lesz köszi előre is hogy végigolvasod.

-A kérdésem:Fogok még találni egy hasonló lányt mint ő?

Kifejtem..Szóval lehet skizofrén vagyok egy 11-13 éves korig tartó bulling miatt.Elvoltam hízva bántottak stb.Most 16 évesen szöges ellentéte vagyok a régi önmagamnak.Régen sírtam a bántás miatt, sírtam mert nem voltak barátaim.14 éves korom környékén egyik napról a másikra eltüntek az érzéseim.(Ezért gondolom hogy skrizofrén vagyok.)Teljesen megváltoztam, a tipikus csöndes bántani jó gyerekből átmentem egy lesz@rok mindenkit és mindent emberbe.Általános végén már be se jártam az iskolába mert utáltam mindenkit.Megmondtam az egész osztály szemébe hogy miattuk lettem ilyen és ne próbálkozzanak velem barátkozni mert nem lesz jó vége.2 év alatt ledobtam 30 kg-t,egy olyan lusta embert kell elképzelni h még a kajáért is az anyjának ordibált..De tényleg teljesen megváltoztam egyik napról a másikra.Nem mese.. Most 1 év középsuli után ismét változtam kicsit, úgy vélem picit érzelmesebb lettem.

Kb ennyi rólam. Jön a kérdésnek a másik része a "lány"

Általános 8.elején történt, random mellém ült.Persze én először egyből elküldtem a f@szba h menjen el de nagyon akaratos volt szóval padtársak lettünk.Ő volt az első olyan ember kb 1 év után aki irányt bármi vonzalmat éreztem, nagyon furcsa volt újra megtapasztalni.Ezek után elkezdtem érezni a "testszagát".. Nem tudom máshogy jellemezni.Ezt akkor érzem ha érdekel valaki.Picit furcsa tudom, de ezek után ez a kisebbik fura. :D Szóval imádtam az illatát, sose éreztem ezt se új volt.Közben barátok lettünk (8.o Ősz) sok közös volt bennünk és én elkezdtem beleszeretni(lehet hogy már itt is szerettem). Egyik iskolnap random levette a székemről a pulcsim és felvette.Otthon kezdtem érezni a "testszagát" rajta..:D Lolozás közben az orromhoz raktam és elkezdtem beképezni azt h együtt vagyunk, közös programok stb, és beleszerettem.Innentől teljesen máshogy néztem rá.Elkezdtem nézni a jeleket amiket ad.Nagyon sokat olvastam hogyan beszélgessek, mit figyeljek, hogyan flörtöljek stb..Viszont ő már réges rég barátzónába rakott. Ezt a történtek után tudtam meg. :D Eltelt az ősz, jött a tél és rávettem magam és elmondtam neki mit érzek.(Ezt az iskola előtt egy "Régóta szeretlekkel" letudtam :D) Erre ő neki annyi volt a válasza h tudom és elment.:DD Nem kell mondanom h egy világ tört össze bennem.Volt annyi eszem h péntekre tettem ezt.Peep, egy könnyekkel teli párna. Hétfőn teljesen elkerültem hozzá se szóltam átültem a terem másik végére és vége lett a kapcsolatunknak, viszont én belül mindig szerettem.Szilveszter, megvoltam hívva az egyik fiú "barátomhoz" és a lány is megvolt hívva(3 fiú velem együtt és 1 lány)Ott megcsókoltam végül ilyen üvegpörgetős játék miatt.Már bevoltunk rúgva aludtunk.Én a földön(házfő ágyban a lánnyal csók nyögés minden f.sz) kimentem egy kis pálinkáért, végül ülve elaludtam, takarítás haza mindenki egy helóval elköszöntem. Itt már semmi érzelmet nem éreztem irányta sem.Ennek egy 1 éve.Tudom hogy valakire 1x talál rá a szerelem egész életben, de remélem fogok egy még így érezni.

Az is lehet hogy csak kiakartam írni ezt magamból, de az is lehet hogy ez kellett a továbblépésemhez, és igen mind ezt 16 éves létemre éltem át.Picit gáznak tartom hogy átéltem már egy ehhez hasonló szituációt, ezt értem a skrizófréniára és kapcsolatra.

Köszönöm még egyszer hogy végigolvastad.Ha elfelejtetted a kérdést tekerj vissza. :)

2020. júl. 23. 03:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne értsd félre, de szerintem fogalmad sincs arról, hogy mi is az a skizofrénia
2020. júl. 23. 04:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
#1 ezt akartam mondani. Ezt szakértőnek kell megállapítania.
2020. júl. 23. 07:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A skizofréniát nem 5 perc alatt egy google kereséssel szokás diagnosztizálni
2020. júl. 23. 08:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem is vártam többet igazából.:D kösz hogy a kérdésemben megtaláltátok az egyetlen hibát. Szóval valószínűleg ja, skrizófrén nem vagyok. Viszont akkor is történt velem valami ez biztos. Még egy dolog. Azért gondoltam hogy skiró vagyok mert, sokszor történt olyan ami jel volt arra pl nevetve röhögtem azon h koxosnak hívnak mégis belül görcsöltem.
2020. júl. 23. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Ez depresszió vagy más lehet, de ne tippelgess, hanem menj el egy pazichiáterhez. Plusz az hogy öndiagnosztizált skizofrén vagy tényleg nagy hiba a kérdésedben
2020. júl. 23. 09:21
 6/8 Gyuri1945 ***** válasza:
Pontosan mit szeretnél tőlünk? Nagyon szívesen megírom, hogy persze, hogy fogsz találni másikat, sőt, még jobbat is. Azt is megírom, ha azt szeretnéd olvasni, hogy egy ilyen lány nem érdekel meg téged. Viszont amit te megérdemelnél, az egy beszélgetés egy pszichológussal. Hidd el, ha valóban ennyi és ilyen mértékű szorongásod van, tényleg beszélned kéne eggyel. A végén legfeljebb is túl tudnál lépni a saját magad által kreált korlátokon és ezen a kis hebrencs lányon, aki egy személyben tökéletesen reprezentálja a XXI. századi fiatalságot. És még valami: a mértékletesség az egyik legnagyobb erény.
2020. júl. 23. 09:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tele lett a tökös az osztalytársaiddal, és ha ment a bullying, ez érthető is. Aztán jött a csaj és "behálózott" tudatosan vagy sem, ez mindegy, de megfogott téged. Ez azért jó, mert vannak érzéseid, érzelmeid, tudsz szeretni. És fogsz is, még fiatal vagy.Nem hiszem, hogy skizo lennél, csak sokat bántottak.
2020. júl. 23. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy skizo, de lelki sérült vélhetően igen, ezért felvettél magadra egy maszkot. Szakemberhez menj el feldolgozni azt a 11-13 éves korszakot és ami utána következett. Valószínűleg a bullying miatt elfojtottad az érzéseid és nem akartál senkivel semmilyen kontaktot, akkora csalódás és fájdalom ért. Ahogy úgy tűnt van lehetőség valakivel közelebbi kapcsolatra, egyből leomlott az a fal és már elkezdtél érezni, ez is azt mutatja hogy vágynál a szeretetre és a kapcsolatokra. Majd a szakemberrel dolgoztok ezen, de ne hagyd a holnapra - minél később foglalkozol vele, annál súlyosabb állapotban kerülsz elé.
2020. júl. 23. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!