Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan áljak neki keresni, találni hasonló társat?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok gimnáziumba járok. Nagyon szorgalmas, dolgos ember vagyok. Főzni mosni fúrni faragni tudok-sőt a szabadban töltött munka nélkül nem is bírnék élni.
(Azt mondják, hogy jóképű vagyok) És olyan lányt nehéz találni aki "Dolgos" és nem csak a plázába jár és bulizni. Szerintetek hogyan áljak neki keresni, találni hasonló társat?
2016. febr. 25. 17:23
1/2 anonim válasza:
Én nem tudom,szerintem elég sok olyan lány van aki dolgos és nemcsak bulizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!