Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy akik közel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy akik közel laknak azoknak nem kellek és lehánynak de akik 300km-re élnek azoknak álom lány vagyok?! Bennem lenne a hiba?

Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 11:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Neten könnyebben és többet ismerkedsz mint élőben, ezért nagyobb eséllyel fogsz bejönni másnak. Hogy ez pont baromi messze van, az pech, de nagyobb a valószínűsége hogy nem a közeledben lesznek, hisz több van a tőled távoli "serpenyőben".

Ha a környékeden járnál társaságokba, ismerkednél új emberekkel, mennél (majd) új helyekre, akkor előbb-utóbb tetszenél onnan is másoknak. Az alap, hogy nem jöhetünk be mindenkinek, el kell fogadni.

2021. márc. 30. 11:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Nincs semmi hiba, ez már csak ilyen,én is így voltam vele, külföldön él a párom így teljesen megértem.

Nincs benned hiba.

2021. márc. 30. 12:00
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Milyen egyformák a szavazási százalékok:D
2021. márc. 30. 13:07
 4/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem johetunk be mindenkinek csak eh még barátom sem volt és eh :c
2021. márc. 30. 14:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, hogy egy olyan sincs a közeledben, akinek bejönnél :)

Keresd jobban. Bár ha az isten hát mögött élsz egy kis faluban, akkor lehet, de ha nem akkor csak nem veszed észre. Nem tudom hány éves vagy, de egyáltalán nem gáz hogy nem volt még barátod. Majd eljön a te időd is.

2021. márc. 30. 14:17
 6/14 A kérdező kommentje:
Miskolcon élek és nem egy kis faluban csak kutyának nem kellek :8
2021. márc. 30. 14:24
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok.

Hát az azért nem kis falu valóban.

Akkor biztos vagyok benne, hogy akad valaki akinek tetszel. 100%.

Csak lehet nem vagy elég nyitott.

Menj el valahova pl.busszal vagy bármilyen tömegközlekedési eszközzel (én a héven ismertem meg az első barátomat ), vagy csak sétálgass a városban. (a vírus miatt lehet ez nehézkes, de akkor majd nyáron). Biztos találni fogsz valakit. Egyébként nem kell erre rástresszelni, majd jön ha jönnie kell. De nem maradtál még le semmiről szóval nyugi :D

2021. márc. 30. 14:30
 8/14 anonim ***** válasza:
52%
Miért akarsz olyan emeberektől bármit is akik lehánynak...
2021. márc. 30. 16:54
 9/14 A kérdező kommentje:
8. Nem úgy értettem
2021. márc. 30. 18:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Miskolc és Borsod elég egzotikus hely. Lehet ezért
2021. márc. 30. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!