Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van benne mindig az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van benne mindig az álmomban, ha nem is tetszik?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, akivel napi szinten találkozom és beszélek. És valamiért államdóan vele álmondom, de nem értem, hogy ennek mi az oka. Múltkor pl. az álmodtam, hogy hozzánk költözött (és az álomban örültem neki)... De én nem értem, mert kicsit se tetszik. Jóban vagyunk, de még azt se mondanám, hogy barátok vagyunk. 16L

2018. febr. 14. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Tudatalattidban benne van, lehet úgy is valaki az álmodban hogy nem tetszik.:)
2018. febr. 14. 23:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Az agyad feldolgozza a napi információkat, és néha van ilyen kivetülése. :)
2018. febr. 14. 23:51
 3/3 Bánki Tomi válasza:

Szia Kérdező!

Valószínűleg van az életedben egy másik fiú, aki hasonló korú, mint ti. Ennek a fiúnak az iránt kettős érzéseket érzel, tetszik is, meg nem is. De az álmodból ítélve inkább tetszik az erőssebb érzésed. Csak nagyon bizonytalan vagy valamiért.

2018. febr. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!