Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek már igazán normális lányok?
Miért van az, hogy egy csaj teszi magát, hogy milyen kedves és normális. De ha meg valakinek esetleg meg tetszik külsőre. Utána a csaj a belsejével is megtartja az illetőt. És mondjuk egy olyan srác bepróbalkozna nála. Aki helyes, jófej, vicces, De nem olyan "menő"! Mondjuk nem olyan felkapott a közönségi oldalakon. És Vannak emberek akik kibeszélik, nem bírják a srácot. Nincsen annyi pénze. Akkor annak már esélye sincsen náluk. Az átlagosabb, nem szép lányok is ilyenek!
Sajnos a fent említett tulajdonságok rám igazak. És rengeteg elutasítást kaptam ezek miatt igazságtalanul. Tényleg volt egy olyan időszak amikor hülye voltam. És van aki emiatt ítél el. És ezért kavarja rólam a szart. Meg mái napig ezért akar nekem keresztbe tenni. De már megváltoztam. Bár nem is voltam annyira gáz. Csak kicsit idegesítő voltam mert olyan társaságból hagytam magam mögött. De sajnos kicsit atvettem a stílusukat. De csak pár hónapig voltam gyökér. És ezek a lányok akkor még nem is ismertek. Viszont a többi dologról egyáltalán nem én tehetek. És egyszerűen mindig ilyen elutasítást kapok. És tudom, hogy még fogok is de nem bírom tovább. Már amúgy a sok szenvedés és kínlódás miatt úgy érzem nem kell barátnő. Mert ha lesz is valakim azzal sem igazságos módon fogom megszívni. De az ember sajnos társas lény és ezt sehogy nem tudom elnyomni magamba.
Vannak!
De 20-22 felett a 95 %-uk már foglalt pont ezért, mert az értelmes és viszonylag jóképűbb srácok összeszedik őket.
Szóval 20 év felett hatványozottan kevesebb esély van évről évre...
Vagyis én ezt tapasztaltam.
Az okokat meg #6 jól leírta, hogy miért vannak olyan sokan az aranyásók.
Én is azt veszem észre, hogy 20 felett egyre kevesebb szabad, "normális" lány van. Egy ilyet ismerek az egyetemen. Intelligens, jóindulatú - természetesen foglalt.
Ráadásul én sosem voltam a nők kedvence, nem nézek ki túlzottan jól, úgyhogy amúgy sincs esélyem egy lánynál sem.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!