Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért egyre kevesebb a normáli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre kevesebb a normális lány?

Figyelt kérdés

Ismerősökön keresztül amikor ismerkedek lányokkal, akkor vagy hirtelen ignorálni kezdenek egy idő után, vagy kiderül, hogy napi fél doboz cigit elszív/3000 követőjének instán rakosgatja a testét/füvezik stb. Amikor pedig online ismerkedek akkor van, hogy hetekig, hónapokig nagyon jó a beszélgetés, majd egyszer csak ignorálás a semmiből. Amikor ezt számon kérem, hogy egyik pillanatról a másikra miért nem akar velem beszélni akkor pedig még neki áll feljebb.

A személyiségemre még én magam is büszke vagyok (pedig amúgy túl sok mindent nem szeretek magamban), képes vagyok életben tartani egy beszélgetést, elvileg nem is nézek ki rosszul (néhány lány szerint legalábbis).

Egyszerűen nem tudok olyan lányt találni, akivel valami hosszabb, komolyabb maradna.

Velem lenne a baj? Esetleg valakinek lenne kedve beszélgetni?

18/f

2021. márc. 12. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%

Á, nem önteltség, hogy eszedbe sem jut magadban keresni a hibát, miután több emberrel is ide jutottál...

Mellesleg csak mondom, a személyiség NEM egy tulajdonság. Hanem azok összessége. Egy tulajdonság az, ha pl büszke vagy rá, hogy nem adod fel soha. De te konkrétan saját magadat ajnározod mindenestül.

2021. márc. 12. 16:32
 12/20 A kérdező kommentje:
Figyelj, beleírtam, hogy nem sok mindent szeretek magamban és meg is kérdeztem a kérdésen belül, hogy velem lenne-e a baj. A személyiségem szeretem és kb ennyi. Nem értem miért lennék emiatt öntelt, vagy miért kéne letámadnod.
2021. márc. 12. 16:38
 13/20 anonim válasza:
15%

Szerintem csúnya vagy!

Még az írásod is csúnya.

Beszélgetsz a lányokkal egy darabig, aztán amikor képet küldesz a darab sz.rról amit a fejed helyén hordasz, rögtön depisek lesznek.

Elkezdenek cigizni és drogozni.

Ezek után még követed és zaklatod őket, aztán csodálkozol, hogy ignorálnak.

Nagyon drága egy elmegyógyász, és Te miattad újra meg újra fel kell keresnie amikor amúgy is van elég baja a koronával.

2021. márc. 12. 17:45
 14/20 A kérdező kommentje:
Mi van? xd
2021. márc. 12. 18:15
 15/20 anonim ***** válasza:
🙋‍♀️
2021. márc. 12. 20:24
 16/20 A kérdező kommentje:

Ezt vehetem annak, hogy figyeljek fel rád?

2021. márc. 12. 20:34
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom, akik savazzák itt a kérdezőt, ők vajon ennyire tökéletes emberek volnának, akik után csak úgy futnak a lányok? Mindig könnyebb az ember feje fölött pálcát törni, mint esetleg segíteni.

Kérdező, nyugodj meg, szerintem elég sok srác és lány is szenved ezzel a problémával. Ismerem én is szituációt, nekem se volt barátnőm a középiskolában, amit a mai napig sajnálok, mert kimaradt a tini szerelem az életemből (persze tetszettek lányok, nem a nagy magamutogatósok, de azok is inkább az egyetemista srácokkal jártak). Akkor abban bíztam, hogy na majd ha én is egyetemista leszek. Erre most 22 évesen a valóság: a tizenéves lányokat éretlennek tartom, a huszonéveseknek meg nem kellek, mert azok a már egzisztenciával, saját lakással, kocsival rendelkező harmincasokra buknak.

A kulcs szó: Szerencse! Jókor kell lenni jó helyen, hogy pont találj egy olyan lányt, akivel kölcsönös a vonzalom, jól kijöttök, éppen szingli. Lehet itt hülye tippeket mondani, de nem azon fog múlni.

És véletlen se add fel, előbb-utóbb csak megtaláljuk mind, akit keresünk :)

2021. márc. 13. 09:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Talán csak nem volt szerencséd, neten keresztül egyébként is nagyon nehéz ismerkedni. Nekem se volt még barátom, sok osztálytársammal ellentétben, de nincs ezzel baj, majd előbb-utóbb beindul a dolog :).
2021. márc. 13. 17:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Remélem úgy lesz :3
2021. márc. 13. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Bár én mindig egy "foreveralone" típus vagyok, én is ezt tapasztalom.

Kicsit úgy tűnik, mintha a lányok direkt falakat emelnének maguk köré, legalábbis ellenem.

Hogy én mennyire vagyok ebben hibás, nem tudom. Harmadik éve járok pszichológushoz, úgy érzem, hogy amit tudtam tenni magamért, azt megtettem.

Egyre inkább azt sejtem, hogy nincs semmi szexuális vonzerőm. Mintha egy "kappan" lennék, érted. De még az sem, mert még az ivartalanított (hím) macskánkra is begerjedt anno a még ivaros nőnemű cicánk, akit befogadtunk.

20F

2021. márc. 14. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!