Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért egyre kevesebb a normáli...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre kevesebb a normális lány?

Figyelt kérdés

Ismerősökön keresztül amikor ismerkedek lányokkal, akkor vagy hirtelen ignorálni kezdenek egy idő után, vagy kiderül, hogy napi fél doboz cigit elszív/3000 követőjének instán rakosgatja a testét/füvezik stb. Amikor pedig online ismerkedek akkor van, hogy hetekig, hónapokig nagyon jó a beszélgetés, majd egyszer csak ignorálás a semmiből. Amikor ezt számon kérem, hogy egyik pillanatról a másikra miért nem akar velem beszélni akkor pedig még neki áll feljebb.

A személyiségemre még én magam is büszke vagyok (pedig amúgy túl sok mindent nem szeretek magamban), képes vagyok életben tartani egy beszélgetést, elvileg nem is nézek ki rosszul (néhány lány szerint legalábbis).

Egyszerűen nem tudok olyan lányt találni, akivel valami hosszabb, komolyabb maradna.

Velem lenne a baj? Esetleg valakinek lenne kedve beszélgetni?

18/f

2021. márc. 12. 15:25
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Rossz társaságban keresgélsz.
2021. márc. 12. 15:28
 2/20 anonim ***** válasza:
82%
Mert egyre kevesebb a normalis fiu is, aki csak sirankozni tud, de csajozni nem!
2021. márc. 12. 15:30
 3/20 A kérdező kommentje:

Nem "csajozni" akarok hanem értelmes lányokkal megismerkedni

2021. márc. 12. 15:35
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
Nem lehet, hogy veled van a baj?
2021. márc. 12. 15:35
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy a normális lány meg nem rendelkezik olyan külsővel amilyet te akarnál... És akkor az a baj. Vagy túl visszafogott lenne, és nem is kéne.
2021. márc. 12. 15:37
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

Most én is panaszkodjak lányként? Én nem keresek megrögzötten (azért ismerkedni szoktak), hiszem, hogy majd lesz nekem is az életemben valami. Csak azért, hogy legyen pedig nem megyek bele semmibe, nem a kirakatba választok valakit... És ezeket amiket leírtál a lányokról mind igazak a fiúkra is. Tartalmas, pörgős, kölcsönös figyelmen alapuló beszélgetés után a többség szó nélkül lelép. Vagy a másik, nem lép le, ha írok továbbra is jól elbeszélgetünk, de többségben én dobálom fel a témát...

Ha gondolod és megtaláljuk a közös hangot beszélhetünk

19L

2021. márc. 12. 15:38
 7/20 A kérdező kommentje:
#5 Mindenkinek megvan a maga ideálja ez természetes, de a belső attól még fontosabb mint a külső. Az meg ha visszafogott az szerintem legalábbis nem egy probléma
2021. márc. 12. 16:08
 8/20 anonim ***** válasza:
59%

Mintha én írtam volna ezt a kérdést. Szerintem várjál a dologgal,én is ezt teszem.Egyel nem érdemes foglalkozni,mert mindegyik ezeket a szopadekokat szeretik.Es lehet itt haborodni,hogy ez nem igy van..de,igy van.Mondani lehet barmit,az van,ami valojaban folyik,es az szerintem egyertelmu.Nem kell jatszani a szentet meg a kritizalost a nagy hegyibeszeddel. Meg,ha ok maguk sem tudjak mit akarnak,akkor meg mit papolnak osszevissza?

Kerdezo,te pedig varjal a dologgal. Velunk egykoruaknal ez megy.Hasonlo helyzetben vagyok,aterzem a problemad.

17/f

2021. márc. 12. 16:11
 9/20 anonim ***** válasza:
67%

“A személyiségemre még én magam is büszke vagyok”

Mondjuk ha ilyen öntelt, “mindenki hülye, csak én vagyok helikopter” hozzáállásod van, nem csodálom, hogy ez a helyzet.

Egyébként az is ciki, ha HÓNAPOK után sem voltál képes elhívni egy lányt randira. Lehet jönni nagyszájúskodni, hogy jaj ez a 21. század, lépjen a csaj, de ez nagyon gáz sokak szemében. És nem, ettől még nem lesznek kevesebbek, hogy legalább ennyit elvárnának az “erősebbik” nemtől.

2021. márc. 12. 16:20
 10/20 A kérdező kommentje:
#9 Nem értem mi az öntelt abban hogy egy tulajdonságot szeretek magamban :D
2021. márc. 12. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!