Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális fiúk vagy a normális lányok járnak el kevesebbet otthonról?
Igen, a normális egy eléggé relatív fogalom. Mindenki mást tart normálisnak.
Kicsit bővebben?
A társadalom szerint normális? Mert a társadalom szerint 'normális' tini pont az, aki állandóan a haverokkal lóg, bulizik, stb. Szóval ha így veszed, a kérdésed irreleváns.
Ha számodra az a 'normális' ami ezzel szembemegy, akkor szerintem nem lehet nemekre különíteni
Normális alatt azt érte aki kortársaihoz képest művelt.
Pl az iPhone isten tudja hányadik verziójával szemben mondjuk nem cseréli fel Madrid-ot Marseille-el ?
V mondjuk aki nem a pia temetésben jeleskedik ?
Mer ettől még nem biztos h otthonülős.
Nem hiszem hogy normális vagyok, de ha a normális alatt arra gondolsz, hogy normális csajra lenne igény és nem ilyen ribikre, akkor tutire normális vagyok egyetlen dologba :D Akkor járok ki ha kell, vásárolni mert enni kell valamit, akkor is kerülöm az embereket/szempárokat.
Szerintem nem sokan lehetünk "normálisak" épp ezért csináltam egy csoportot, privátba küldök linket ha érdekel, hátha valakinek még van reménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!