Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehezebb megszerezni 20...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb megszerezni 20 alatti korosztályt? Vagy csak velem van így? 28f

Figyelt kérdés
Persze most már nem hajtok tinikre, mert 28 lettem, de eddigi életem alapján ezt tapasztaltam. A közelmúltban (2-3 éve) azért utasítottak el-többször is- mert "öreg" vagyok (relatív, de elfogadom), régen, mikor én is tinédzser voltam, akkor meg szimplán le se xartak, vagy egyenesen menekültek előlem a velem hasonló korúak. Úgy 23-25 körüli lányokat viszonylag könnyen "befűzök", de volt két 30+-os nő ismerősöm is (radásul egész jól néztek ki), akik konkrétan kikezdtek velem. Jelenlegi (meg az előző) munkahelyemen kifejezetten imádnak a női kollégák. Túl "öreges" lennék? Ez elég abszurd lenne, mert ismeretlenül 20-22-nek is néznek néha. Egyáltalán nem vagyok a korosztályom- és a mai divat szerint férfias. Kis túlzással mondhatom, h fiús arcom van. Akkor mégis hogy lehet ez , hogy a felettieknél sikeresebb vagyok?

2021. márc. 3. 22:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#9-es: A 40+-os gyerektelen nők (személyes tapasztalatom alapján) azok a "megkaphatatlan hercegnők", aztán, amikor ketyeg az óra, valahogy hirtelen mégiscsak lejjebb adják az igényeiket (ismertem ilyet, nem is egyet :D). A 25-30-as gyerektelenekről azt vettem észre/tapasztaltam/mondták, h nem akarnak semmi komolyat, csak "élni" (azaz szabadon hemperegni fűvel/fával, a "modern nő" eszményében). Bár lehet h igazad van.

#10-es: Lehet, de szerintem inkább a tizenévesek inkább ezt gondolják: "Jajj, ez biztos azért akar összejönni velem, h meg akar d*gni, nehogy már, anyuci-apuci is megmondta, h a legfőbb értékem a szüzességem, összedől a világ, ha az nem lesz meg, különben is, még tanulnom kel...bla-bla-bla" :D Bár ki tudja, lehet olyan is amit mondtál. Szerencsére nem vagyok már szűz, volt 2 kapcsolatom, meg néhány "kaland" (tudom nem sok), de nem mernék bele menni egy idősebbel. Itt gyakorin is, meg néha a való életben is elköpik magukat a nők, h mennyire lenézik az ilyen srácokat. Meg ha vmi nem sikerül, na azok aláznak le igazán a sárga földig! Még jó h nem egy ilyennel volt az első alkalmam (bár ha kiderült volna, azonnal kidobott volna, mint macskát xarni...), egy életre szóló trauma lett volna. Szerintem te nem is nő vagy, úgy, mint a #3-as, hanem egy feminim kisfiú, vagy egy megkeseredett, magányos 50 körüli férfi, aki álmodozik :D

2021. márc. 8. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Figyelj, én se voltam bunkó veled, úgyhogy nem értem, hogy a normálisnak szánt válaszaimra (1-es és 10-es) miért ez jön, hogy férfinak nézel. Én sosem bántam bunkón egy fiúval sem, arról nem tehetek, hogy veled másik nő így bánt.
2021. márc. 9. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!