Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehezebb megszerezni 20 alatti korosztályt? Vagy csak velem van így? 28f
#9-es: A 40+-os gyerektelen nők (személyes tapasztalatom alapján) azok a "megkaphatatlan hercegnők", aztán, amikor ketyeg az óra, valahogy hirtelen mégiscsak lejjebb adják az igényeiket (ismertem ilyet, nem is egyet :D). A 25-30-as gyerektelenekről azt vettem észre/tapasztaltam/mondták, h nem akarnak semmi komolyat, csak "élni" (azaz szabadon hemperegni fűvel/fával, a "modern nő" eszményében). Bár lehet h igazad van.
#10-es: Lehet, de szerintem inkább a tizenévesek inkább ezt gondolják: "Jajj, ez biztos azért akar összejönni velem, h meg akar d*gni, nehogy már, anyuci-apuci is megmondta, h a legfőbb értékem a szüzességem, összedől a világ, ha az nem lesz meg, különben is, még tanulnom kel...bla-bla-bla" :D Bár ki tudja, lehet olyan is amit mondtál. Szerencsére nem vagyok már szűz, volt 2 kapcsolatom, meg néhány "kaland" (tudom nem sok), de nem mernék bele menni egy idősebbel. Itt gyakorin is, meg néha a való életben is elköpik magukat a nők, h mennyire lenézik az ilyen srácokat. Meg ha vmi nem sikerül, na azok aláznak le igazán a sárga földig! Még jó h nem egy ilyennel volt az első alkalmam (bár ha kiderült volna, azonnal kidobott volna, mint macskát xarni...), egy életre szóló trauma lett volna. Szerintem te nem is nő vagy, úgy, mint a #3-as, hanem egy feminim kisfiú, vagy egy megkeseredett, magányos 50 körüli férfi, aki álmodozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!