Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lányt akit nagyon nehéz megszerezni, mivel tanácsos közeledni felé?
Azok a módszerek amiket eddig szoktam haszálni sikerrel egyértelműen csődöt mondtak, de tényleg próbálkoztam már a szexista hülye dumával..hát majdnem elküldött azonnal.
Próbáltam megcsókolni (nem engedte) a sima puszit is kőkemény szenvedéssel értem el nála, tényleg még a seggem is leizzadt annyira durván.
MINDEN módszer csődöt mondott, normális témát nem sokat tudok felhozni és ez miatt sokszor be is égek..mert próbálkozok, de elég nehezzen megy "mit ettél stb"
Azon már tul vagyok, hogy mit szeret csinálni stb az ilyen alap dolgok..huu de nagyon nehéz most kezd elfogyni a téma pedig csak 3 napja randizgatunk.
Közben meg egyre jobban változok meg, rendesen olyan mintha újra tanulnák csajozni de tényleg totálisan előröl.
Nem jön be neki, ha "vagánykodok" azonnal leolt akkor a p**ba. Közben meg keres, és amikor beégek akkor nem tudom mit érez, de kicsit elküld a "hűvösre" gondolkodni és utána jelentkezik.
Közben meg már totál abban a tudatban vagyok ilyenkor, hogy jólvan ezt már sikeresen el is b**am. Újra kezdődik az egész, de már ott vagyok hogy kicsit félek is csak úgy mondani valamit mert azonnal leveszi a dolgokat de tényleg gondolkodás nélkül...
Szóval egy kicsit most rohadtúl tancstalan vagyok. Inkább bízzam az időre a dolgokat?
Vagy egyáltalán mivan ilyenkor?
Köszönöm a válaszokat!
Akinek csak trollkodni van kedve az valahol máshol élje ki magát ,ha kérhetem amúgy a negatív válasz is válasz!
A csaj nagyon válogatós, és élvezi azt,hogy valaki a kegyeiért harcol.
Próbáld kicsit hanyagolni, ha ő érdeklődést mutat feléd, akkor újra közeledhetsz. Így csak játszik veled.
Most várd meg hogy ő keressen, ha nem keres, azt jelenti nincs esélyed.de ha nincs téma, nincs sok esély a kapcsolatra.
18l
Én inkáb azon csodálkozom, hogy a "módszereit" valaha is működtek.
Ez egy normális csajnak tűnik, úgyhogy normálisnak kellene lenned és kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!