Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szimpla baráti csevej vagy utalás?
Figyelt kérdés
Ha egy srác arról magyaráz nekem, hogy a környéken nem talál egy rendes csajt se sehol, majd visszakérdez, hogy és neked miért nincsen barátod? Az kizárólagosan baráti beszélgetés vagy akár utalhatott is ezzel az előadással valamire?2021. febr. 8. 00:56
2/5 anonim válasza:
Viszonyotoktól függ, de gondolom barátok vagytok.
Szerintem nem baráti, szerintem utalás.
3/5 A kérdező kommentje:
Van egy közös barátunk, rajta keresztül találkoztunk párszor
2021. febr. 8. 02:01
5/5 anonim válasza:
Szerintem is utalás. Tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!