Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez valami jel lehet vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez valami jel lehet vagy utalás valamire?

Figyelt kérdés
Ma munka közben megcsapott a villanypásztor, pedig jó helyen fogtam meg, mégis hibásan működik, na mindegy nem is ez a lényeg, hanem az, hogy amikor megfogtam és éreztem, hogy az áram átáramlik a felső testemen és a szívemen keresztül, akkor bevillant egy kép egy nagyon közeli barátomnak (aki lány 15 éves) a nővéréről (aki 16 éves), aztán amikor elengedtem a villanypásztort, akkor szinte erőseket vert a szívem, és utána egy helyben remegtem, de azóta már jobban vagyok, a kérdésem az lenne, hogy miért villant be nekem ez a kép arról a lánynak a nővéréről, mert igaz , hogy tetszik nekem, de van pasija, vagy ez valami jel lehet? Kérek mindenkit, aki tud ezzel kapcsolatban tanácsot vagy segítséget adni, azonnal írjon választ! 20/F

2015. jún. 27. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy tudtál képeket elképzelni és azon gondolkozni hogy épp a szíveden megy keresztül az áram miközben épp égnek állt hajjal szorongattad a villanypásztort? Szerintem amúgy ennek semmi jelentőssége, csak annyi, hogy tetszik, és miközben épp szétráz az áram aközben is rá gondolsz.
2015. jún. 27. 18:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Először is: nem gondolkoztam, hanem csak bevillant egy kép róla, másodszor: azon sem gondolkoztam, hogy a szívemen keresztül megy át az áram, csak úgy megéreztem és nem állt égnek a hajam és harmadszor valóban tetszik a lány, de nem vagyok belezúgva, csupán úgy tekintek rá, mint ha a húgom lenne, és mielőtt meg csapott volna a villanypásztor, azelőtt sem gondoltam rá. Tud bárki egyéb dolgot írni ezzel kapcsolatban?
2015. jún. 28. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!