Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nagyon utalásos?
Na szóval leírom a helyzetet.Magántanuló vagyok.11.es gimnazista.Ez a státusz azzal jár,hogy szabadon bejárhatok akármelyik évfolyamos órára,ha úgy gondolom nekem arra szükségem van arra az órára ahhoz,hogy sikeresen leérettségizzek,meg osztályozóvizsgát tegyek.
Van egy lány évfolyamtársam akinél bepróbálkoztam párszor,de talált kifogást mindig mikor elakartam hívni. De én még szeretnék küzdeni érte.A lényeg,hogy ma beültem az egyik fizika órájukra (ezelőtt még sose voltam annak az osztálynak az egyetlen óráján sem).Amiatt aggódok mi van,ha azt hiszi,hogy miatta ültem be fizika órára?Zaklatásnak veheti?Szerintetek?
Én kizárólag azért ültem be,mert akarok majd fizikából érettségizni,nem más miatt.Viszont sokak tekintetében láttam a kétséget,hogy mit keresek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!