Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez nagyon utalásos?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nagyon utalásos?

Figyelt kérdés

Na szóval leírom a helyzetet.Magántanuló vagyok.11.es gimnazista.Ez a státusz azzal jár,hogy szabadon bejárhatok akármelyik évfolyamos órára,ha úgy gondolom nekem arra szükségem van arra az órára ahhoz,hogy sikeresen leérettségizzek,meg osztályozóvizsgát tegyek.

Van egy lány évfolyamtársam akinél bepróbálkoztam párszor,de talált kifogást mindig mikor elakartam hívni. De én még szeretnék küzdeni érte.A lényeg,hogy ma beültem az egyik fizika órájukra (ezelőtt még sose voltam annak az osztálynak az egyetlen óráján sem).Amiatt aggódok mi van,ha azt hiszi,hogy miatta ültem be fizika órára?Zaklatásnak veheti?Szerintetek?

Én kizárólag azért ültem be,mert akarok majd fizikából érettségizni,nem más miatt.Viszont sokak tekintetében láttam a kétséget,hogy mit keresek ott.

2019. máj. 8. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
35%
Velem is mar volt olya, hogy elhívtam egy lányt, azt írta, hogy igen, hú de jó lenne, ha találkoznánk, aztán meg mindig kifogásokkal jött. Ott hagytam, azóta egy év telt el, másik lánnyal összejöttem, kicsit ozmosabb lettem, a stílusomon is változtattam, önbizalmam is megnőtt, s most ő keresett meg egy hónapja. Én meg szépen letiltottam. Az olyanok ellen, akik kifogasokat keresnek, sosem erdemes küzdeni. Ne tegyel többet egy kapcsolatert, mint ő...
2019. máj. 8. 17:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó,most nem igazán ez a lényeg.Nem ez a fő kérdés.De azért köszi a véleményedet.
2019. máj. 8. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
szard le!!
2019. máj. 8. 18:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Te pontosan tudod, hogy miért vagy ott: hogy tanulj és fejlődj. Ennyi elég is. Viszont, hogy biztos legyél a dologban, ne érintkezz vele, ne szemezz vele, radírt se tőle kérj. Így elkerülöd a félreértéseket.
2019. máj. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!