Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi baja van a csajoknak?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja van a csajoknak? Megártott nekik a Pocahontas vagy mi? Miért van az, hogy picsáskodnak és azt várják el hogy küzdjenek értük?

Figyelt kérdés
Mire van ez a küzdés? Nem lehetne simán ismerkedni elmenni, beszélgetni vagy ilyenek? Miért kell ez annyira megszokott legyen? Normális embert le lehet szűrni hamar. Miért kell mindig műsorozni?

2021. jan. 27. 18:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok nőket elrabolni:D Csak értitek. Én csak egy párra vágyom de valamiért velem olyan furán viselkednek mindig meg picsáskodnak a nők. 20-as éveim elején járok. Ottvan N. nevezetű lány akibe szerelmes vagyok, de nagyon plátói mert vagy ő köcsög vagy én. Mondjuk ő kezdte ezzel a megalázós, picsázós műsoraival szóval nem értem mit vár tőlem.. Annyira miss p*csa meg királynőnek gondolja magát, hogy ő szóba se áll velem csak a "katonái".

Ottvan A. nevű lány aki aztmondta én vagyok a legszebb a világon meg mindig keresi a társaságom, de nem rég összejött egy palival aki nem én vagyok.

L. nevű lány meg jópár hónapja kijött hozzám. Smároltunk de aztán elutasított nemet mondott. Majd pár hónappal később rámír, hogy mekkora farok vagyok, hogy egyszer mond nemet és semmi küzdés. Mi ez a baromság!?!?!??

V. nevű lánynál nemrég próbálkoztam tetszettem neki, de egy idő után már nem írt vissza. Pedig az játszotta magát nekem. Meg fogdosott. Most az a baja, hogy nem rántottam kardot és küzdöttem meg démonaival?

Közben meg N. nevű lányba vagyok szerelmes, de eléggé Trónok harcás a viszonyunk és hol lekezel, hol jeleket küld, hol örül ha lát, valamikor meg szomoru. Nem értem mi az isten van velük. Fiatal vagyok 188 centi nem vagyok egy Dicaprio de csúnya se. Oké nem vagyok gazdag, de mükődik odalent... Vagy a vírus miatt ilyen hülye mindenki?

2021. jan. 27. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

kívülálló, női szemmel nézve:

„N” hisztis p, jobban jársz nélküle.

„A”-val akartál járni, vagy jelezted, hogy járnál vele?

„L” hülye, hagyd.

„V” nem tudja, mit akar, ezt is hagyd.

Érdemes lenne más körökbe járni, mint ahol tömegével ilyeneket szedsz össze.

2021. jan. 27. 22:20
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kívülálló meglátásod :) Nos jelenleg meg vagyok lőve, mert sehova nemtudok járni, de ígyekszem majd új helyekre elmenni :) A. nevű lánynak nem mondtam, hogy szeretnék vele járni. De érdekes volt a karantén előtt találkoztam vele egy bulin. Pasija ölébe ült de engem nézett miközben dáncoltam. Amint elment a palija nem telt el 3 perc és jött oda hozzám beszélgetni. :) Elvagyok vele, próbáltam barátnőjének is segíteni a szerelmi bánatán, de hát foglalt lett sajnos.

N. szerelemem meg amikor legutoljára beszéltünk úgy köszönt el, hogy nem akar többet látni. Pedig igazából nem rám haragszik hanem az exére, de oké elfogadom biztos én tehetek róla, hogy kidobták. Bár érdekes, hogy több haverjával beszéltem már de ő meg nem hajlandó velem, mint egy ovis. Miért bújik a barátai/barátnői mögé amikor csak egy ember vagyok.

Áh mind1 köszi a válaszokat, legyen vége a karanténnak mert megbolondulok.... Kufircolni szeretnék, meg elmélyülni egy párkapcsolatba.

2021. jan. 27. 23:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarnak olyan könnyűvérű illetővel összejönni, akik már az első nap meg akarják őket kapni.

Csak viccelek, nyugi, nem gondolnám, hogy olyan lennél.

De tényleg mostanában van egy divat (gondolom akiknek nincs barátnőjük), hogy szidják a fiatal hölgyeket, mert összejönnek valakivel.

Pedig nem baj, hogyha járnak egymással.

Sajnos nagyon sok az introvertált fiatal, ezért nehezebben ismerkednek.

2021. jan. 28. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kicsit unszimpatikus, hogy így beszélsz a nőkről. Tudom, legtöbbünk elkényeztetett, nagyképű, beképzelt, hisztis, stb. De vannak kivételek. Én nem tartom magam ilyennek, és nem is kaptam meg még senkitől ezeket a jelzőket. Általában a csúnya nők normálisak. De én sem akarok általánosítani, kérlek te se tedd! Ne add fel, biztosan találsz majd egy nőt, akit neked teremtett az Isten, téged meg neki. Elhiszem, hogy most sorozatban jöttek a visszautasítások, és a játszadozások, de ettől még nem mindegyikőnk ilyen. Ne add fel!

N

2021. jan. 28. 17:54
 16/16 A kérdező kommentje:

Inkább extrovertált vagyok mint introvertált. Jó oké előfordult pl tavaly nyáron hogy egyedül mentem Discoba de sose voltam egyedül. Valakik mindig odajöttek hozzám beszélni vagy én hozzájuk. Sok embert ismerek. Közvetlen vagyok és barátságos, annak ellenére hogy bipoláris depresszióban szenvedek 10 éve...

Elmeséltem röviden legutóbbi kalandokat. De pl ott volt P. nevezetű lány aki egy szűzk*r-a, mert szűz de mindenkivel smárolgat meg fiatalabb tőlem 4-5 évvel kb. Hát vele se jutottam előrébb.

Ha lehunyom szemem mindig hallom lelki füleimmel, hogy A. aztmondja: - Nálad nincs szebb a világon, de utánna hallom egyből ahogy N. meg azt hogy: Nem akarlak többet látni! És ez elszomorít

2021. jan. 28. 20:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!