Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya fiúnak lehet barátnője?
Egyáltalán nem nézek ki jól, és azt vettem észre, hogy bár álszentként mondják a nők, hogy "nem a külső számít" de mégis az számít. Pl. elkezdek beszélgetni velük, tök jól eldumálunk de tényleg, és egyszer csak megszakad meg se nézik mit írok és soha többé nem írnak vissza. Próbálkoztam már nagyon sok mindennel, voltam én a szerény srác, a kicsit nyomulós,a durván nyomulós, az intelligens, a teljesen normálisan ismerkedő, de egyszerűen semmi de semmi nem válik be. Igazából azt is érzem, hogy akár a pénz is lehetne az amivel megtudnám szerezni a lányokat de más esélyem nincs. Sokan mondják azt is hogy a pénzemet szeretné nem engem de nem érdekel mert, pénz nélkül: szerelem nincs, nő nincs; pénzzel: szerelem nincs, nő van. Szóval még így is pozítívabban jövök ki abból ha a pénzem miatt szeretnek. Tehát belső nem számít, külső nincs, pénzt nem tudok szerezni, hiába keresek munkát, ezért semmi reményem nincs már (de hátha lesz valahogy pénz ez az egyetlen esélyem). Komolyan ennyire nem számít a belső? Úgy is név nélkül ír mindenki szóval lányok ti is leírhatjátok az igazat erről mert tényleg érdekel, hogy ennyire a minden a külső és a pénz vagy csak nekem nincs szerencsém.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!