Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek be lehet vonzani a szerelmet? Sikerült már valakinek? És ha igen hogyan, és mennyi idő? (lány vagyok)
Nem akarok hülye ezop*csának tűnni, de már csomószor kipróbáltam ezt a bevonzásos dolgot, és tényleg sok dologgal működött. De nem tudom, hogy ez a szerelem téma itt mennyire baromság. Úgy érzem, most már ideje lenne egy kapcsolatnak, de hát persze most nem jön össze...
Előre is köszönöm a válaszokat
Köszönöm a gyors választ,
Hát ezen még nem gondolkodtam😬 de igyekszem annyit nyújtani amennyit elvárok
Én úgy vagyok vele, hogy erre nem szabad rágörcsölni. Nem azt mondom, hogy dőlj hátra és majd bekopogtat hozzád életed lovagja, de ha nagyon rá vagy állva a párkeresésre, azzal olyanokat tudsz "elijeszteni", akikkel amúgy lehet, hogy összejönne valami. Ha nagyon egy-egy emberre összpontosítasz, akkor meg lehet nem veszed észre azt, akinek tetszel.
Szóval én azt mondom, hogy csak légy nyitott az új emberek felé, de ne akard kierőszakolni valakiből vagy magadat ráerőszakolni valakire.
Tudom, nem teljesen a kérdésre válaszoltam, de remélem azért kicsit tudtam segíteni neked.
Nekem működött az első csajjal. Akkor, amikor lemondtam a barátnőről. Aztán, ha hiszed ha nem, úgy vonzottam be a lányokat, ahogy pontosan elképzeltem őket, futószalagon jöttek. Kitaláltam a lány életkorát, személyiségtípusát és azt, hogy reagáljon rám, hogy nézzen ki (legyen alacsony, babaarcú). Pontosan ilyenekkel dobott össze a sors.
De mindig elváltunk egymástól. Volt, hogy nem tetszett, láttam a hátrányát annak, amit elképzeltem, s javítottam rajta, aztán jött a következő. Amikor pedig tökéletes volt, egy gond lett. Ragaszkodtam hozzá. Nem akartam elengedni, annyira jó volt vele. Ezzel pedig elijesztettem. Szóval ez nalam a legnehezebb része. Elengedni akkor is, ha tökéletes számomra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!