Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem szeretem az elhízott...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretem az elhízott lányokat akkor válogatós vagyok? 16f

Figyelt kérdés
És az is számít nekem hogy tetszedjen az arca ("szép legyen")

2020. dec. 21. 23:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Ha nem szeteted a duci kategóriát, egyáltalán nem vagy válogatós sem, meg beteg sem, meg semmi rossz.

Olyan vagy, mint a férfiak 80% a.

A férfiaknak csak nagyon kicsi rétege szereti a kövérebb nőket.

Hangszert ne vegyél. Én a nyelvemmel is tudok olyat muzsikálni,

/ igaz hangja nincs/ , hogy minden nő megőrül érte. 😜

2020. dec. 22. 13:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#9 ha csak a csajozás miatt akarsz hangszert venni, akkor inkább hagyd az egészet
2020. dec. 22. 18:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem az elhízott fiúkat,és nekem is fontos hogy tetszen az arca

Persze ezek nem azt jelentik,hogy tökéletesnek kell lennie,az nekem teljesen jó ha átlagos külsejű

Szerintem azért ez nem olyan hatalmas elvárás:D

16L

2020. dec. 25. 19:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem a csajozásért kell hangszer :D azzal sz@rt se érek. Azért lehet h lesz egy mert szeretek kipróbálni mindent és jó lesz az
2020. dec. 25. 21:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!