Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként 182 cm vagyok, többet nem növök. Hol találok magas fiúkat?
Figyelt kérdés
Hol találhatnék 186+ cm-es fiúkat? —> 17 éves kor alatt.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!☺️
2020. dec. 21. 20:48
1/14 anonim válasza:
Umm. Nem létezik "186+ cm-es 17 év alatti szingli fiúk" gyűjtőhelye.
Suli, városban, stb..
2/14 anonim válasza:
www.magas17evalattisracokbaratnotkeresnek.com
3/14 anonim válasza:
Elindulsz keletről nyugatra, minél több várost, községet érintve és a szemed segítségével begyűjtöd egy libasorba a megfelelő egyedeket.
5/14 anonim válasza:
Mért számít, hogy 17 éves kor alatt legyen? Egyáltalán te hány éves vagy? Egyébként bármelyik középiskolában találsz ilyen embert.
És az utolsó kérdésem, hogy mégis milyen válaszra vártál?
6/14 anonim válasza:
Amúgy hány éves vagy kedves Kérdező?
7/14 anonim válasza:
Én Tinderen most igen sokat látok:D elég sok a 1.80+os pasi (és igen, csak szórakozásból vagyok ott fent, vagyis hát összejött már pár randi)
8/14 anonim válasza:
#6 vagyok, amúgy én 184 magas vagyok és 18/F
9/14 anonim válasza:
A kisfiam 210 centi.
Diplomás mérnök.
23 éves.
És kifejezetten nem kedveli a külsőségekre hajtó lányokat.
A barátnője a hónaljáig sem ér, imádják egymást.
De biztosan találsz magadnak valakit, aki komolyan vesz és a belsődért szeret, ha te így kezded :D
10/14 anonim válasza:
Legszebb lanyok hosszu combu lanyok modellek is ilyen magasaggal rendelkeznek.. nem ertem problemad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!