Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok és fiúk! Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok és fiúk! Ti össze jöttök egy cigánnyal vagy nálatok ez teljesen kizárt dolog?

Figyelt kérdés
Most itt senki ne az olyan cigányokra gondoljon akik rosszak, hanem mondjuk olyanokra akiken nem látszik hogy van benne roma vér, tisztességesek, normálisan viselkednek. Én magyar lány vagyok de nekem nem elfogadott a szüleim miatt, de engem egyáltalán nem zavar. Ti hogy vagytok ezzel?

2020. dec. 20. 18:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
#2 baromságokat beszélsz!
2020. dec. 21. 09:46
 22/26 anonim ***** válasza:
14%

“ legjobb tulajdonságokkal rendelkező állatot/növényt a legrosszabbal keverik. ”

Tipikus magyrázat egybites embertől aki csak fekete fehérben látja a világot. Mert ugye csak legjobb van és legrosszabb. :)

Ugye ez nem is játszik, ha van adott gyümölcs ami zamatos, de nincs sok termés. Meg adott egy aminek nagyobb a termése vagy több, cserében az ízvilág nem olyan minőségi. Miért is keresztezzük? Hogy több legyen, és zamatos is.

Csak egy leegyszerűsített példa volt, hátha kimozdít a feketefehér világnézetedből.

+1 eddig csak a Chaplin bajszú akart magas szőke kékszeműt magas szőke kékszeművel “keresztezni”.

2020. dec. 21. 10:00
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
De mik emberek vagyunk
2020. dec. 21. 10:21
 24/26 anonim ***** válasza:
40%

Persze, nem ezen fog múlni semmi.

Ráadásul többségük nagyon szép.

2020. dec. 22. 11:25
 25/26 anonim ***** válasza:
61%
Adnék neki esélyt, aztán ha az ismerkedés során megtaláljuk a közös hangot, szimpatikusak vagyunk egymásnak, akkor igen.
2020. dec. 24. 15:55
 26/26 anonim ***** válasza:
Persze, nem vagyok rasszista, számomra az ember az ember, teljesen előítélet mentes vagyok.
aug. 31. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!