Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok és fiúk! Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok és fiúk! Ti össze jöttök egy cigánnyal vagy nálatok ez teljesen kizárt dolog?

Figyelt kérdés
Most itt senki ne az olyan cigányokra gondoljon akik rosszak, hanem mondjuk olyanokra akiken nem látszik hogy van benne roma vér, tisztességesek, normálisan viselkednek. Én magyar lány vagyok de nekem nem elfogadott a szüleim miatt, de engem egyáltalán nem zavar. Ti hogy vagytok ezzel?

2020. dec. 20. 18:37
1 2 3
 11/26 Fke válasza:
22%

"A keveredés erősíti a genallomanyt"

Ezt melyik libsi tanár erőltette beléd? Ha ez igaz lenne akkor a legjobb kutyák a mopsz és bernáthegyi keresztezesebol születnének nem?

Lol

2020. dec. 20. 20:51
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

Kizárt! Teljesen távol áll tőlem, h cigánnyal jöjjek össze! Nem az én ízlésem!

21F

2020. dec. 20. 21:11
 13/26 anonim ***** válasza:
45%

A nem faj és fajta tiszta kutyák is ellenállóbbak, szívósabbak. Ez is köztudott. Mindenhol szeretik keverni a fajtákat, esetleg tenyészteni ki új erőssebb fajt. Most gondolhatsz akár a növény termesztésre is, ott is kísérletezgetnek. Állatok terén is próbálnak úgy tenyészteni hogy jó legyen. Bár ez gondolom neked kicsit magas, hogy mégis mi a genetika és hogyan működik.

Tényleg kell a keveredés. Ha egy népcsoport nem keveredik, akkor nincs színes genetikai állományuk, hanem beltenyészet van. Pl te nem tudom mennyire tartod számon a rokonságot, de képzeld el mikor generációkon keresztül lenne valakinek csak olyan felmenői lennének aki valami távoli rokonával volt együtt (csak éppen nem tudott róla). Nem a legszerencsésebb azért ez sem.

De azért amit a #3 állít az már azért megint érdekes. Mi nem egy beltenyésztett nép vagyunk. 1000 éves történelmünk alatt is szerintem eleget ültek a nyakunkon. A törökök is itt voltak 150évig. De voltak még az oroszok és a németek is, meg a jó ég tudja kik. Tényleg kalandozó életet is éltünk, egész európát jártuk. Nincs még egy olyan nép akinek tőlünk színesebb lenne a génállománya. Meg mai napig is keveredünk. Csak sokan az erősebb utód és a genetikai előnyt nem igazán értik. A cigányok genetikájából nekünk sok jó nem származik, nem lesz erősebb az utód. Max nem ég le olyan könnyen a napon, de ennyi.

Még a négereknek is sokkal jobb genetikájuk van. Rajtuk valahogy másképp látszik a kor, nagyon erősek, sportok terén is kivállóak a genetikájuk miatt. A kíaniaknál az öregedés nem látszik annyira. Tényleg erősebb utódot lehet így létrehozni.

De ha maradunk a kutyás példánál, akkor nem olyan kutyával akarsz létrehozni erősebb utódot, akinek genetikai betegségei vannak, például rossz a foga, hullik a szőre, csúnya a füle. Hanem olyannal akire ránézel és azt, mondod hogy "na ez igen".

Persze itt is tudni kell hogyan megy a genetika, mert ugye nem mindíg az előnyös tulajdonságok maradnak meg.

2020. dec. 20. 21:21
 14/26 anonim ***** válasza:
20%

11: gondolom a szakmunkásban nincs biológia általánosban meg nem figyeltél.

De ha megnézed, az agyon tenyésztett kutyák közt van amelyik levegőt nem kap, van amelyik magától a szaporodásra sem képes, de nagyon soknál szűrővizsgálatok ellenére is pl. Gyakori a diszplázia, vagy másik fajtánál az epilepszia.

A parasztbácsi útszéli süvöltője meg lazán elél tizenévet úgy hogy enni ad neki oszt jóvan.

Persze a panelból ezt sem láthatod magadról. Úgyhogy meghagylak a saját kis primitív világodban.

Ja, már náciztak is le, úgyhogy a libsizésed csak egy pozitív visszajelzés hogy egyik agymosott oldalhoz sem tartozok. Köszönet érte.

2020. dec. 20. 21:22
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

#13 “De azért amit a #3 állít az már azért megint érdekes. Mi nem egy beltenyésztett nép vagyunk. “

Hol állítottam? A IX. századi nemességre írtam. Köztük volt jellemző, hogy még a rangon aluliakkal sem.

2020. dec. 20. 21:25
 16/26 anonim ***** válasza:
79%
Nem
2020. dec. 20. 21:52
 17/26 anonim ***** válasza:
20%

“ Még a néger azt mondom hogy oké.”

Te lefeküdnél egy négerrel???

2020. dec. 20. 22:57
 18/26 anonim ***** válasza:
74%

#17 nem

Néger nővel még talán, ha jól néz ki.

De genetikáról beszélgettünk, nem a szexuális vágyaimról. Azt már ki fejtettem, hogy nem szívesen keverednék.

2020. dec. 20. 23:21
 19/26 Zsocsek válasza:
25%
Igen, volt rá alkalom ❤️
2020. dec. 21. 01:50
 20/26 Fke válasza:
0%

Persze és amikor erősebb fajokat nemesitenek gondolom a legjobb tulajdonságokkal rendelkező állatot/növényt a legrosszabbal keverik. Ja hogy nem? Érdekes

2020. dec. 21. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!