Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok és fiúk! Ti össze jöttök egy cigánnyal vagy nálatok ez teljesen kizárt dolog?
"A keveredés erősíti a genallomanyt"
Ezt melyik libsi tanár erőltette beléd? Ha ez igaz lenne akkor a legjobb kutyák a mopsz és bernáthegyi keresztezesebol születnének nem?
Lol
Kizárt! Teljesen távol áll tőlem, h cigánnyal jöjjek össze! Nem az én ízlésem!
21F
A nem faj és fajta tiszta kutyák is ellenállóbbak, szívósabbak. Ez is köztudott. Mindenhol szeretik keverni a fajtákat, esetleg tenyészteni ki új erőssebb fajt. Most gondolhatsz akár a növény termesztésre is, ott is kísérletezgetnek. Állatok terén is próbálnak úgy tenyészteni hogy jó legyen. Bár ez gondolom neked kicsit magas, hogy mégis mi a genetika és hogyan működik.
Tényleg kell a keveredés. Ha egy népcsoport nem keveredik, akkor nincs színes genetikai állományuk, hanem beltenyészet van. Pl te nem tudom mennyire tartod számon a rokonságot, de képzeld el mikor generációkon keresztül lenne valakinek csak olyan felmenői lennének aki valami távoli rokonával volt együtt (csak éppen nem tudott róla). Nem a legszerencsésebb azért ez sem.
De azért amit a #3 állít az már azért megint érdekes. Mi nem egy beltenyésztett nép vagyunk. 1000 éves történelmünk alatt is szerintem eleget ültek a nyakunkon. A törökök is itt voltak 150évig. De voltak még az oroszok és a németek is, meg a jó ég tudja kik. Tényleg kalandozó életet is éltünk, egész európát jártuk. Nincs még egy olyan nép akinek tőlünk színesebb lenne a génállománya. Meg mai napig is keveredünk. Csak sokan az erősebb utód és a genetikai előnyt nem igazán értik. A cigányok genetikájából nekünk sok jó nem származik, nem lesz erősebb az utód. Max nem ég le olyan könnyen a napon, de ennyi.
Még a négereknek is sokkal jobb genetikájuk van. Rajtuk valahogy másképp látszik a kor, nagyon erősek, sportok terén is kivállóak a genetikájuk miatt. A kíaniaknál az öregedés nem látszik annyira. Tényleg erősebb utódot lehet így létrehozni.
De ha maradunk a kutyás példánál, akkor nem olyan kutyával akarsz létrehozni erősebb utódot, akinek genetikai betegségei vannak, például rossz a foga, hullik a szőre, csúnya a füle. Hanem olyannal akire ránézel és azt, mondod hogy "na ez igen".
Persze itt is tudni kell hogyan megy a genetika, mert ugye nem mindíg az előnyös tulajdonságok maradnak meg.
11: gondolom a szakmunkásban nincs biológia általánosban meg nem figyeltél.
De ha megnézed, az agyon tenyésztett kutyák közt van amelyik levegőt nem kap, van amelyik magától a szaporodásra sem képes, de nagyon soknál szűrővizsgálatok ellenére is pl. Gyakori a diszplázia, vagy másik fajtánál az epilepszia.
A parasztbácsi útszéli süvöltője meg lazán elél tizenévet úgy hogy enni ad neki oszt jóvan.
Persze a panelból ezt sem láthatod magadról. Úgyhogy meghagylak a saját kis primitív világodban.
Ja, már náciztak is le, úgyhogy a libsizésed csak egy pozitív visszajelzés hogy egyik agymosott oldalhoz sem tartozok. Köszönet érte.
#13 “De azért amit a #3 állít az már azért megint érdekes. Mi nem egy beltenyésztett nép vagyunk. “
Hol állítottam? A IX. századi nemességre írtam. Köztük volt jellemző, hogy még a rangon aluliakkal sem.
“ Még a néger azt mondom hogy oké.”
Te lefeküdnél egy négerrel???
#17 nem
Néger nővel még talán, ha jól néz ki.
De genetikáról beszélgettünk, nem a szexuális vágyaimról. Azt már ki fejtettem, hogy nem szívesen keverednék.
Persze és amikor erősebb fajokat nemesitenek gondolom a legjobb tulajdonságokkal rendelkező állatot/növényt a legrosszabbal keverik. Ja hogy nem? Érdekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!