Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok és fiúk! Ti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok és fiúk! Ti össze jöttök egy cigánnyal vagy nálatok ez teljesen kizárt dolog?

Figyelt kérdés
Most itt senki ne az olyan cigányokra gondoljon akik rosszak, hanem mondjuk olyanokra akiken nem látszik hogy van benne roma vér, tisztességesek, normálisan viselkednek. Én magyar lány vagyok de nekem nem elfogadott a szüleim miatt, de engem egyáltalán nem zavar. Ti hogy vagytok ezzel?

2020. dec. 20. 18:37
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Roma lánnyal igen, romával nem. :)
2020. dec. 20. 18:49
 2/26 anonim ***** válasza:
75%

Őszintén én nem.

Barátkozok cigányokkal, ők is emberek, van köztük tényleg normális, tiszta, tisztességes, sőt mondhatni tiszteletre méltó ember.

Láttam már ilyenből szép cigány lányt is, akivel eltudnám képzelni, hogy legyen valami, de az nem a kapcsolat.

Én a cigányokat ilyen téren fenntartással kezem. Oké hogy most az értelmesebbekről beszélünk, de akkor is számomra idegen lenne ez a dolog. Nekem biztos nem menne. Cigányok közül is van aki azt mondja, hogy nem kellene keveredni, ez szerintem is így van.

Egyik ilyen értelmesebb cigány haverom fejtette ki erről az álláspontját úgy, hogy:

Ugye a magyarok jó része rasszista és a cigányok is más szemmel néznek sokszor a magyarokra. (ezen gondolom nincs mit magyarázni)

Viszont a félvéreknek a legrosszabb. A magyar a cigányt látja benne és ezért utálja. A cigány szemében meg valahol mégiscsak magyar... Sehova nem tartozik igazából.

Ebben azért van szerintem valami.

A másik dolog meg ilyen magyar-cigány kapcsolatok terén amiket láttam egyik se jó példa volt. Nyílván van olyan ahol működik a dolog, de ismerek/ismertem kb 50 ilyen párt, de egyikbek se lett jó vége. Most nem mennék bele annyira mert tényleg sok ilyen sztorit le írtam már ehhez hasonló kérdéseknél. Mert tényleg rengeteg ilyet láttam már személyesen. Hiába rendes volt a srác, valahogy mégse volt olyan a kapcsolatuk, mint amilyen kellett volna hogy legyen. Nem csak a verésekre célzok, hanem tényleg a beszédstílus egy idő után más lett.

Persz biztos lesznek majd ellenpéldák is, mert annak is mindíg kell lenni, kivétel mindíg van. Mondjuk én még nem láttam.

2020. dec. 20. 18:54
 3/26 anonim ***** válasza:
14%
2 a keveredés erősíti a génállományt. Aki rasszizmus nélkül nézi a dolgokat, mind azt mondja hogy nagyon szép jön ki a vegyes kapcsolatokból. Legyen az fekete-fehér, vagy roma-magyar. Nem véletlenül lett a régi korokban a nemesi osztály egy része olyan degenerált.
2020. dec. 20. 19:00
 4/26 anonim ***** válasza:
84%
Neeem!!!!
2020. dec. 20. 19:03
 5/26 anonim ***** válasza:
90%

A magyarokat az évek alatt végig erőszakolta a török, az orosz, a német, meg alapból a vándor életmódunk alapján akivel kellett azzal keveredtünk. Eléggé színes és erős a génállományunk.

Viszont mit nyerünk egy olyan keveredésből, ahol genetikai hulladékokkal keveredünk?? Most nem rasszizmusból mondom. Hány szexi milfet láttál már cigányból?? Vannak igényes cigányok ez tény. De ilyet én még nem láttam. A cigány lányok 25 éves korukban szinte szétfolynak. Úgy néznek már ki akkor mint egy magyar 45éves 3 gyerekes anyuka.

A cigány fiúk meg megint a másik, vagy csont soványak lesznek, vagy elvannak hízva.

De tényleg csak egy szexi 40 körüli cigány nőt mutass már nekem, hogy mi is jó az ő gén állományukban.

Bármennyire is adnak magukra meg rendesek, attól még a genetikájuk az hulladék.

Fiatalon a cigány srácok többsége erős legénynek látszik, a lányok formásak "szépek". Nekik minden adottságuk a fiatal korukra korlátozik, utána meg hatalmas a romlás. Ebből nincs számunkra semmi előny. Nekik lehet akad, de nekünk nem.

Még a néger azt mondom hogy oké. Nekik téljesen más a genetikájuk, vagy az araboknak, kínaiaknak. Egyedül a cigányokkal való keveredésnek nem látom értelmét genetikai szempontból. Nem értem mire mondod azt hogy előnyös.

2020. dec. 20. 19:13
 6/26 anonim ***** válasza:
89%
Semmi szín alatt. Inkább egy orángutánnal.
2020. dec. 20. 19:19
 7/26 anonim ***** válasza:
68%

"a keveredés erősíti a génállományt"

Igen. Ezért nem az unokatesóddal kell összeállni. De nem is egy beltenyészetes cickánnyal.

2020. dec. 20. 19:20
 8/26 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2020. dec. 20. 19:42
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2020. dec. 20. 20:01
 10/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem! :)
2020. dec. 20. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!