Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok ti összejönnètek egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti összejönnètek egy olyan fiúval, akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

2020. dec. 11. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
58%
#10 inkább sorold magad egy pszichológushoz felé.. 🤣🤣
2020. dec. 12. 23:19
 12/14 anonim válasza:
88%
Mindenki saját maga dönti el,hogy érzi jól magát. Nekem sem voltak soha barátaim,de attól még jól kijovok a legtöbb emberrel,és el tudom foglalni magam. Egyszerűen én így érzem jól magam,de nem zárkózok el senkitől. Engem nem érdekelne,hogy vannak e barátai,attól még összejönnék vele,ha normális. Nekem az lenne egy kicsit meglepő,mármint rossz értelemben,ha ezért kevesebbnek tartja magát valaki.
2020. dec. 13. 14:21
 13/14 anonim ***** válasza:
83%

Mi az, hogy nem megfelelően "emigráltak?"

Inkább nézz magadba, ne másokat oktass, te kis féreg!

2020. dec. 13. 17:05
 14/14 anonim ***** válasza:
89%
Mindenkinek másképp alakul az élete, valakinek önhibáján kívül nincsenek barátai, vagy azóta tanult a hibáiból, csak ezért nem kéne elutasítani senkit.
2020. dec. 13. 22:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!