Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mizu helyett hogy inditjatok el a beszelgetest?(vagyis a szia mizu)
Figyelt kérdés
Szeretnek ma rairni egy lanyra.Aranyos,normális lánynak mondjak akiket megkerdeztem,es szeretném kicserelni ezt a kezdoszoveget,es ebben szeretnek segitseget kerni.Koszonom a valaszokat!2020. nov. 30. 15:17
1/7 anonim válasza:
Huh,a mizut ki nem állhatom,sokat elárul számomra,ha valaki így kezdi a beszélgetést :l
Szia! Hogy vagy?
Szia! Van kedved beszélgetni? Mindenre kíváncsi vagyok,hogy telt a napod? :)
2/7 anonim válasza:
"Szia, vóúna kedvöd nagy ösmerkedésekhő? Magam mellé keresök egy jánykát, tudod, aki együtt hálna vélem."
3/7 anonim válasza:
Alászolgája Nagyságos Úr/Asszony!
Hogy szolgál a kedves egészsége?
4/7 anonim válasza:
Én azt szoktam írni a mizu helyett, hogy "miújság veled?" :D
L
5/7 anonim válasza:
Én csak egy sziát, ha nem ír vissza nem volt felesleges időtöltés... ha igen pedig megvan az esélye hogy elindítja a beszélgetést vagy ha köszönöm tovább folytatod bármi alap témáról, suli sport család háziállat kaja film...
6/7 anonim válasza:
Egy mémmel. A mémek mindig be vállnak.
7/7 anonim válasza:
Szevasz! Na hogy a f%szba vagy? De amúgy nem is érdekel... Na egy jányt keressek, mind1, hogy nézel ki.
Kb így 😂
(amugy nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!