Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelhetem így?
Van egy srác akivel megismerkedtem szombaton egy bárban ahova egy barátnőmmel mentem el
A barátnőm már ismeri régebbről ezt a fiút így odajött hozzánk és váltottunk néhány szót
Meg aztán hazakísért minket és odaadta a kabátját nekem
Mikor meg hazaértünk meg is ölelt párszor, de a barátnőmet is
Részeg volt de pont hogy rendes volt nagyon, de ugye mindenkinek más a személyisége kicsit ha részeg
Mikor lefeküdtünk volna aludni barátnőmmel akkor ráírt a srác hogy meg tudná e adni neki az én instámat és utána bekövetett meg belikeolta az összes képenet
Viszont nem írt rám, szóval gondoltam tegnap hogy ráírok én, végülis miért ne
És nem használ hangulatjeleket egyáltalán, meg sokszor csak nagyon rövid válaszokat ad
De általában hamar visszaír
Meg tegnap előtt este nem válaszolt egy idő után, azt hittem nem is fog már, de ma délután meg rám írt hogy "bocsi hogy nem válaszoltam csak tegnap bealudtam aztán most értem haza a suliból"
És ha megkérdezem hogy van akkor ő is visszakérdez
De pl megkérdeztem hogy azt akarta amúgy is csinálnie-e aminek tanul vagy ez csak olyan B-terv volt arra az esetre ha nem találna mást
És visszaírt annyit hogy "ezt akartam csinálni"
Mivel nem kérdezett vissza így írtam neki valamit én is magamról
Arra meg annyit írt hogy "ah ok"
Erre meg ugye mit lehet válaszolni?
Ti mit gondoltok?
Esetleg van ötletetek mivel lehetne feldobni ezt a beszélgetést?
Megéri "foglalkozni vele" vagy inkább hagyni kéne mert nem érdeklem?
21:47
Ezt nem úgy vettem hogy most ezzel jelzi hogy tetszem neki, csak ugye gondoltam ez is egy "jel" lehet talán, ezért írtam bele😅
Nyílván nem vártam volna el, nem is számítottam rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!